Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor.

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Bloempotten en bloembakken

Bloempotten en bloembakken bestaan er in vele vormen, maten en kleuren. In ons Online-tuincentrum heb je keuze uit honderden verschillende bloempotten en bakken die we keurig aan huis bezorgen. Elho en Ecopot's zijn al vele jaren onze vaste partners voor het leveren van duurzame potten aan een mooie prijs. Ze brengen steeds unieke designs op de markt in de meest trendy kleuren.

Ben je op zoek naar vrolijke bloembakken voor buiten of design bloempotten? Dan vind je zeker wat je zoekt in ons Elho assortiment!

Houd je van een landelijke stijl? Dan moet je zeker de Ecopots eens bekijken! We hebben deze bloempotten en bloembakken beschikbaar in klassiek terracotta, modern wit of stijlvol bluestone. Nieuw in het assortiment Ecopots in het stoere Dark Grey kleur!
Contact