Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Cacaodoppen in bulk per pallet 80m

 353,99
Aantal 2     3     4-7     8+    
Stuksprijs 328,03  311,91  306,11  284,73
Aantal

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Cacaodoppen kopen in bulk | 39 zakken van 60L

  • 100% natuurlijke cacaodoppen van de cacaoboon
  • Biologische manier van onkruid voorkomen in de tuin
  • Geven langzaam aan voedingsstoffen af aan de bodem
  • Makkelijk te gebruiken tussen (sier)planten
  • Goed voor het weren van slakken en katten

Cacaodoppen worden gratis aan huis geleverd in bulk.
39 zakken van 60L voor oppervlakte van +- 80m²


Cacaodoppen voor in de tuin

Voordelen van cacaodoppen

Cacaodoppen zijn een geheel natuurlijk product en goed alternatief voor het gebruik van boomschors als bodembedekker. Dit zijn gemalen schelpen van de gekende cacaoboon. Hierdoor heb je een fijn biologisch materiaal van zo'n 5 tot 10mm dat makkelijk te verdelen is over een oppervlakte dat gevuld is met planten. De cacaodoppen verzuren bovendien de bodem niet, maar voeden deze wel door geleidelijk aan voedingsstoffen af te geven. Zo krijg je een gezonde bodem dat vrij is van onkruid!

Door een laagje cacaodoppen te plaatsen in de tuin bescherm je de ondergrond tegen uitdrogen. Door het vochtniveau te regelen kunnen je planten zich in optimale toestand ontwikkelen. Tijdens langdurige droogte kan dit een enorm verschil maken voor je planten omdat vocht veel sneller een "naakte bodem" verlaat dan een afgedekte bodem. De doppen zijn bovendien zeer onaangenaam voor slakken en katten. Je beschermd je planten dus niet alleen tegen weersomstandigheden, maar ook tegen ongewenste gasten in de tuin!

Je hoort soms zeggen dat cacaodoppen duur zijn, maar dit valt heel goed mee. De doppen dekken namelijk veel beter de bodem af in vergelijking met boomschors waardoor je ze minder dik moet plaatsen. Ook kan je met cacaodoppen een grotere oppervlakte afdekken.


Cacaodoppen kopen in bulk

Ben je op zoek naar cacaodoppen in bulk? Dan hebben wij de ideale oplossing: Een pallet cacaodoppen bevat 39 zakken van elk 60L wat goed is voor een oppervlakte tot 80m². Doordat de doppen in zakken zijn verpakt kan je ze zeer makkelijk plaatsen. Ook hoef je niet meteen alles te verwerken. Heb je enkele zakken over? Dan kan je deze netjes bewaren voor later.

Dit pallet wordt gratis en snel aan huis geleverd in België. Dit gebeurt meestal binnen een termijn van 7 à 10 werkdagen. De prijs is incl. btw en € 9,00 waarborg voor het pallet. Dit pallet kan je binnen een termijn van 6 maanden inleveren in ons tuincentrum om je waarborg terug te ontvangen.

Cacaodoppen als natuurlijke bodembedekker!
Geschikt voor de biologische landbouw.
Contact