Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Hennepstrooisel als bodembedekker per pallet 80m

 372,27
Aantal 2     3     4-7     8+    
Stuksprijs 346,16  329,91  323,96  302,30
Aantal

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Hennepstrooisel voor moestuin per pallet

  • Hennepstrooisel als bodembedekker voor moestuin
  • Biologische manier van onkruidwering
  • Een henneplaag voorkomt uitdroging van de bodem
  • Ideaal om slakken te weren uit moestuin
  • Pallet bevat 39 zakken van 60L (voor 80m²)

Gratis levering in heel België !

Bodembedekker hennep voor moestuin

Voordelen van bodembedekking met hennepvezels

Hennepstrooisel is een zeer efficiënte bodembedekker voor gebruik in de moestuin. Dit natuurlijk product is verpakt in zakken van 60L waardoor je het makkelijk kan verdelen over je moestuin. De hennepvezels voorkomen niet alleen onkruid, maar weren ook slakken. Ideaal wanneer je groenten teelt waar slakken verzot op zijn! Bovendien is hennepstrooisel een natuurlijk product, waardoor het toegelaten is in de biologische landbouw! 


Hennepstrooisel als bodemverbeteraar voor moestuin

Door een laagje hennepstrooisel te plaatsen in je moestuin verhoog je het vochtregulerend vermogen van je bodem. De hennepvezels beschermen namelijk de grond tegen de zon en wind, waardoor deze minder snel gaat uitdrogen. Zo hebben je planten in de moestuin meer vocht tot hun beschikking tijdens droge maanden waardoor ze beter ontwikkelen en jij een grotere oogst hebt! 


Bodembedekking tussen aardbeien en tomaten

Mulch van hennep is ideaal om te gebruiken als bodembedekking tussen aardbeien en tomatenplanten. Dit niet alleen om alle bovengenoemde redenenen, maar ook omdat het hennepstrooisel zonlicht "weerkaatst". Zo worden je aardbeien en tomaten ook goed langs de onderkant beschenen met zonlicht waardoor ze beter rijpen en meer smaak hebben!
 

Hennepstrooisel als bodembedekker voor moestuin kopen

Een pallet hennepstrooisel bevat 39 zakken van 60L en is goed voor zo'n 80m². Het hennep heeft kaliber 5/10mm en kan hierdoor makkelijk verdeeld worden tussen je planten in de moestuin. Het pallet wordt gratis aan huis geleverd in België. Dit gebeurd meestal binnen een termijn van 3 à 5 werkdagen na ontvangst van bestelling en betaling. De prijs is inclusief btw en € 9,00 waarborg voor het pallet. Deze kan je terugkrijgen door het pallet binnen een termijn van 6 maanden in te leveren in ons tuincentrum.


Op zoek naar een goede bodembedekker voor je moestuin? Met hennepstrooisel voorkom je onkruid, bodemuitdroging en weer je slakken uit de moestuin!
Contact