Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Kokos bodembedekker per pallet 80m

 461,48
Aantal 2     3     4-7     8+    
Stuksprijs 434,68  417,75  411,12  388,08
Aantal

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Kokos bodembedekker kopen | Pallet 

  • Biologische kokos bodembedekker voor 80m²
  • Zeer decoratieve kokosdoppen van 10/20 mm
  • Voorkomt onkruid in de tuin
  • Verrijkt de bodem met organische stof
  • Pallet bevat 39 zakken van 60L

Gratis levering van kokos bodembedekker aan huis
 

Kokos mulch als natuurlijke bodembedekkker

Kokos schelpen zijn een goede en natuurvriendelijke bodembedekker. Net zoals boomschors voorkomen kokosdoppen onkruid in de tuin waardoor je minder onkruid moet wieden en meer tijd hebt om te genieten. Door de bodem te bedekken bescherm je deze ook tegen droogte en wind. Zo zorgt kokos voor een betere vochtregulatie wat, voornamelijk tijdens de warme zomermaanden, zeker nuttg is voor je planten.


Waarom kokos bodembedekker gebruiken en geen schors?

In tegenstelling tot boomschors verzuurt kokos de bodem niet. Zo hoef je niet extra te bekalken om de zuurtegraad terug op niveau te brengen. Ook is de decoratieve waarde van kokos bodembedekker niet te ontkennen. Dit prachtige natuurlijke product oogt geweldig mooi tussen planten en geeft je tuin een tropische uitstraling. Als klap op de vuurpijl geeft kokos mulch organische stof af aan de bodem. Dit voedt niet alleen het bodemleven, maar ook je planten waardoor ze goed kunnen groeien.


Kokos bodembedekker kopen - Aanbieding: gratis levering in België

Kokos bodembedekker kan je kopen per pallet van 39 zakken. Elke zak bevat 60L kokosdoppen waardoor je een totale oppervlakte van 80m² kan bedekken. Het pallet wordt gratis aan huis geleverd in België (aanbieding) en dit meestal binnen een termijn van 3 à 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Het grote voordeel van het kopen per pallet is dat je niet meteen alle kokos bodembedekker moet verwerken. Je kan deze makkelijk bewaren voor later doordat het afzonderlijk per zak verpakt is. Dit zorgt er ook voor dat het product veel eenvoudiger te gebruiken is tussen planten. De prijs is incl. btw en € 9,00 waarborg voor het pallet.


Wil je onkruid voorkomen in de tuin? Met kokos bodembedekker voorkom je onkruid, bescherm je de bodem en voedt je jouw planten op een biologische en natuurlijke manier!
Contact