Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Sierschors Pinus maritima 10/20 per pallet 40m

 463,09
Aantal 2     3     4-7     8+    
Stuksprijs 436,28  419,33  412,69  389,63
Aantal

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Boomschors pinus maritima PREMIUM voor 40m²

  • Decoratieve Pinus maritima sierschors
  • Zeer hoge duurzaamheid (premium kwaliteit)
  • Onkruidwering op een stijlvolle en biologische manier
  • Pallet: 39 zakken boomschors van 60L (+-40m²)
  • Gratis levering aan huis in België

Boomschors kopen

Franse boomschors "Pinus maritima"

Pinus maritima schors staat gekend om zijn hoge duurzaamheid en stijlvolle uitstraling. Deze boomschors verteerd zeer langzaam over een periode van 6 jaar waardoor dit een goede langdurige investering is om onkruid te weren in de tuin. Pinus maritima boomschors zorgt er ook voor dat de bodem beter vocht kan vasthouden. Zo kunnen je planten drogere periodes beter overbruggen.


Pinus maritima schors 10/20mm kopen per pallet

Het kopen van boomschors per pallet heeft verschillende voordelen: Eerst en vooral is de prijs van schors per pallet heel wat goedkoper dan de prijs per losse zak. Ook hoef je, in tegenstelling tot big bags of losgestort, niet alle schors onmiddellijk te verwerken. Je kan gerust enkele zakken bewaren voor het volgende seizoen. Ook zijn zakken boomschors veel makkelijker in gebruik dan dat je los gestorte schors moet scheppen en overbrengen met een kruiwagen.

Eén pallet bevat 39 zakken Pinus maritima boomschors van 60L elk en wordt gratis aan huis geleverd in België. De prijs is inclusief btw en waarborg voor het pallet (€ 9,00). Na ontvangst van je bestelling en betaling gaan we onmiddelljk aan de slag! Er wordt telefonisch contact met je opgenomen om het leveringstijdstip in te plannen. Dit is meestal binnen 3 à 5 werkdagen. Zo kan je snel de boomschors gebruiken om onkruid in je tuin te voorkomen!

Onze Pinus maritima boomschors is zuiver en van de hoogste kwaliteit. Hierdoor is het geschikt voor de biologische landbouw en heeft de schors het ECOLABEL ontvangen.
Contact