Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Accu heggenschaar ComfortCut 30

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena accu-heggenschaar ComfortCut 30


  • Praktisch, licht, wendbaar en draadloos
  • Is voorzien van krachtige lithium-ionaccu
  • Heeft impactbescherming op het einde van het mes

Recupel & Bebat incl. prijs
2 jaar garantie

ComfortCut 30 Lichter en handiger dan een heggenschaar - maar zeer krachtig

De GARDENA accu-heggenschaar ComfortCut 30 is ideaal voor het snoerloos en comfortabel snoeien van jonge heggen en struiken. De accu heggenschaar is zeer licht en gemakkelijk in gebruik en werkt prettig dankzij de snijlengte van 30 cm. U kunt met deze schaar takken met een diameter tot 8 mm snoeien. Voor krachtig en licht snoeien is de heggenschaar voorzien van krachtige, onderhoudsarme en oplaadbare Lithium-Ion accu. De accu heggenschaar ligt prettig in de hand dankzij de ergonomische handgreep en een extra handgreep biedt extra gemak bij hanteren. Het grote vermogen geeft geweldige snoeiresultaten. Ook als u dicht bij de grond werkt, zorgt een aanslagbeveiliging op het uiteinde van het mes dat u tegen terugslag bent beschermd. De accu heggenschaar wordt geleverd met een acculader en mesbescherming voor veilig opbergen. Als u hogere heggen moet snoeien of bodembedekkers moet bijwerken, kan er een telescoopsteel aan de schaar worden bevestigd.

Krachtige accutechnologie

De krachtige oplaadbare lithium-ionaccu's zijn onderhoudsarm. Ze kunnen op elk moment eenvoudig worden opgeladen, zonder invloed op de geheugenfunctie.

Weergave van laadstatus
Een LED-display geeft de laadstatus van de accu aan en laat op tijd zien wanneer de accu moet worden opgeladen.

Praktisch, licht en wendbaar
De wendbare en lichte accubuxusschaar is optimaal voor het trimmen van jonge heggen en struiken - comfortabel en zonder snoeren.

Ergonomisch
Dankzij de ergonomische handgreep ligt de buxusschaar perfect in de hand. Een extra handgreep zorgt voor prettig en veilig werken.

Veilig werken
Ook als u dicht bij de grond werkt, zorgt een impactbescherming op het uiteinde van het mes dat u tegen terugslag bent beschermd.
Specificatie accu/batterij Batterij 10.8 V Batterij vermogen 1.45 Ah Laadtijd Ongeveer 10 u Batterij type Li-Ion Gebruiksduur 50 min Max. snoeilengte 300 mm Maximale snoeidiameter 8 mm Gewicht 1.6 kg
Contact