Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Comfort Aambeeldtakkenschaar 500 AL

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Comfort Aambeeldtakkenschaar 500 AL

  • Krachtig snoeien
  • Zeer licht
  • Zeer comfortabel

Comfortabele aambeeld-takkenschaar met tandheugeltechniek voor 38% meer knipkracht

 
De GARDENA Comfort aambeeld-takkenschaar 500 AL heeft meerdere prijzen gewonnen; de schaar heeft een gewicht van slechts 600 g en is daardoor zeer licht, eenvoudig in gebruik en toch krachtig. De schaar heeft een lengte van 500 mm en is uitermate geschikt voor het snoeien van hard, droog hout met een diameter tot 35 mm. De gepatenteerde tandheugeltechniek geeft 38 % meer snoeivermogen. Dankzij het precisiegeslepen bovenmes met antikleefcoating en de geoptimaliseerde snoeigeometrie worden de takken bijzonder scherp en soepel gesnoeid. Het aambeeld is verwisselbaar. De zeer lichte, ergonomisch gevormde kunststof handgrepen en grips maken het werk comfortabel en moeiteloos. De dubbele aanslagdemper zorgt dat de polsen worden ontlast. Met 25 jaar GARDENA garantie.
 

Krachtig snoeien

 De gepatenteerde tandwieloverbrenging geeft 38 % meer vermogen bij het snoeien van de takken.
 

Zeer licht

Met een totaalgewicht van slechts 600 g werkt de Comfort Aambeeldtakkenschaar zeer licht en is daarom zeer comfortabel in gebruik.
 

Scherp, soepel snoeien

 Door het precisiegeslepen bovenmes met antikleefcoating en de geoptimaliseerde snoeigeometrie kunt u takken gemakkelijk, scherp en zonder al te veel moeite snoeien.
 

Hoogste comfort

Werk in de tuin wordt comfortabel en moeiteloos dankzij de ergonomisch gevormde kunststof handgrepen en grips van de Comfort aambeeldschaar.
 

25 jaar garantie

De Comfort aambeeldschaar is gemaakt van de modernste materialen en wordt geleverd met een garantie van 25 jaar.
Contact