Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Elektrische kettingzaag Csi 4020x

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Elektrische kettingzaag Csi 4020x


De GARDENA Elektrische kettingzaag CSI 4020-X is een hoogwaardige inline kettingzaag met de beste snoeiresultaten. Door de optimale gewichtsverdeling ligt deze kettingzaag veilig en ergonomisch in de hand. Vooral het Quick-fit-systeem is erg handig: hiermee kunt u eenvoudig en zonder problemen de ketting monteren en spannen, zowel bij de eerste keer gebruik als bij het opnieuw spannen. De zaag wordt bevestigd en de ketting is in slechts één stap perfect gespannen. Ontzettend gemakkelijk, zonder dat u de ketting opnieuw hoeft te controleren en te spannen! Prijs incl. recupel

Verpakking is blootgesteld aan zon en kan verkleuring vertonen. Het toestel is nieuw, ongebruikt en is niet verkleurd.


De GARDENA Kettingzaag CSI 4020-X is voorzien van een handgreep rondom met zachte elementen zodat u de kettingzaag veilig en stevig in elke snoeipositie kunt vasthouden. We leveren olie voor het eerste gebruik, zodat u de kettingzaag meteen kunt gebruiken. Praktisch: door een kijkvenster kunt u het oliepeil gemakkelijk en snel controleren. Kortom: indrukwekkend vermogen. Eenvoudig te hanteren - met optimale resultaten.

Quick-stop functie
De zaag is voor de veiligheid voorzien van een 'Quick-stop'-functie. Dit zorgt ervoor dat de ketting binnen 0,15 seconden stopt, waardoor letsel door de nog werkende ketting wordt voorkomen. 

Innovatief Quick-fit-systeem

Bij de eerste keer zorgt het Quick-fit-systeem dat de ketting gemakkelijk en zonder gereedschap kan worden gemonteerd en gespannen. In slechts één stap wordt het blad ingesteld en de ketting optimaal gespannen, heel eenvoudig en zonder opnieuw controleren en afstellen. Draai de praktische schroef en de vereiste afstand is al ingesteld. Zo kunt u zich snel op uw werk richten.

Eenvoudig te monteren blad
Een magneet op de binnenkant van de kettingzaag zorgt dat het blad op de juiste plek wordt bevestigd, waardoor de derde hand eigenlijk wordt vervangen. De magneet houdt het blad tijdens het monteren vast, zodat de afdekking gemakkelijk kan worden bevestigd en de schroef kan worden vastgedraaid.

Licht en ergonomisch
De krachtige motor (2.000 W) zorgt voor moeiteloos werken met uitstekende resultaten. Door het inline ontwerp van de kettingzaag wordt het gewicht optimaal verdeeld en kunt u, ook door de handgreep rondom, onder alle omstandigheden ergonomisch werken.

Efficiënte snoeiprestaties
De hoge kettingsnelheid van 15 m/s garandeert efficiënte resultaten. Met weinig moeite kunt u uitstekende resultaten halen. De kettingzaag glijdt bijna uit zichzelf door hout.

Eenvoudig te onderhouden
Het oliepeil kan gemakkelijk via het geïntegreerde kijkvenster worden gecontroleerd. Het klepje met bevestiging heeft zachte elementen om het openen gemakkelijker te maken.

Vermogen 2000 W Meslengte 400 mm Kettingsteek 3/8" Kettingsnelheid op max. snelheid 15 m/s Olietank volume 0.18 liter Gewicht 5.7 kg Gegarandeerd geluidsniveau, db 108 dB(A) Geluidsniveau op oorhoogte gebruiker 95 dB(A) Vibration (ah) 5.3 m/s²
Contact