Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Set Li-Ion Accu gras en Buxusschaar ComfortCut 3 in 1 met verstelbre handgreep

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Set Li-Ion Accu gras en Buxusschaar

  • Multifunctionele accu schaar voor buxus en gras
  • Snel verwisselen van messen zonder gereedschap
  • Krachtige accutechnologie voor lang werken
  • Bevat verstelbare handgrip voor extra comfort
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen

Graskantenschaar + Buxusschaar in 1


Een allrounder voor uw tuin - voor graskanten, vaste planten en struiken

De schaar werkt prettig en krachtig door de hoogwaardige, onderhoudsarme, oplaadbare lithium-ionaccu. De schaar is voorzien van een LED-display waar de laadstatus van de accu continu aangeeft wat de resterende gebruikstijd is. Laat tevens op tijd zien wanneer de accu weer moet worden opgeladen. De verwisselbare, hoogwaardige messen zijn precisiegeslepen en voorzien van een antikleefcoating. De accugrasschaar wordt geleverd met een acculader en mesbescherming voor veilig opbergen. Er kan een telescoopsteel op de schaar worden bevestigd, zodat u de graskanten comfortabel zonder te bukken kunt bijwerken.

Krachtige accutechnologie

De krachtige oplaadbare lithium-ionaccu's zijn onderhoudsarm. Ze kunnen op elk moment eenvoudig worden opgeladen, zonder invloed op de geheugenfunctie.

Snel verwisselen van messen zonder gereedschap
De grasschaar kan door het verwisselen van het mes eenvoudig worden veranderd in een buxusschaar - handig en zonder gereedschap.

Multifunctioneel
De mooie set met twee verschillende messen biedt u de mogelijkheid om de gras- en buxusschaar met accu voor diverse werkzaamheden in uw tuin te gebruiken. En dat allemaal met één stuk gereedschap.

Handig
Voor prettig werken kan de steel worden gedraaid en aan de natuurlijke handpositie worden aangepast. De accuschaar ligt perfect in de hand. De wielen zorgen dat de schaar gemakkelijker over het gras rijdt.
Specificatie accu/batterij Batterij 3.6 V Batterij vermogen 1.45 Ah Laadtijd Ongeveer 6 u Batterij type Li-Ion Gebruiksduur 45 min Snoeiuitrusting Maaibreedte 8 cm Max. snoeilengte 125 mm Afmetingen product Gewicht 0.85 kg
Contact