Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Telescoop Draaisteel

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena telescoop-draaisteel


  • Prettig werken zonder vooroverbuigen
  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Flexibel en draaibaar

Rechtop graskanten en bodembedekkers knippen -
Meer reikwijdte bij hogere heggen of het knippen van de zijkant van de heg

Alle GARDENA Accuscharen kunnen eenvoudig worden uitgerust met de GARDENA telescoop-draaisteell, zodat u rechtop graskanten en bodembedekkers kunt bijwerken. Door de draaibare telescoopsteel hebt u ook meer bereik bij hogere heggen of het knippen van de zijkant van de heg. Dankzij de draadloze aansluiting is de montage zeer gemakkelijk en snel. De ergonomische handgreep ligt perfect in de hand tijdens het werk en het gereedschap kan van bovenaf worden gebruikt. Voor prettig werken kan de draaibare telescoopsteel in stappen van 45° naar beide zijden worden gedraaid en is de handgreep volledig in hoogte verstelbaar van 85 tot 120 cm voor optimale aanpassing aan de lengte van de gebruiker en de werksituatie. De tweede greepmogelijkheid is ideaal voor gebruik met de accu-struikschaar, als er een preciezere begeleiding nodig is.

Prettig werken, zonder vooroverbuigen

Dankzij de draaibare telescoopsteel die op alle GARDENA Accuscharen past kunt u comfortabel, ergonomisch en rechtop werken.

Eenvoudig en snel te monteren
Door de draadloze aansluiting monteert u de draaibare telescoopsteel in enkele seconden en kunt u meteen aan de slag in de tuin.

Flexibel en draaibaar
telescoopsteel kan voor extra comfort in stappen van 45° naar beide zijden worden gedraaid. Volledig in hoogte verstelbaar van 85 tot 120 cm voor optimale aanpassing aan de lengte van de gebruiker en de werksituatie.

Ergonomische handgreep
Dankzij de ergonomische handgreep ligt de draaibare telescoopsteel perfect in de hand tijdens het werken. De tweede gripoptie op de steel is optimaal als er een preciezere begeleiding nodig is bij het snoeien van struiken.

Contact