Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Elektrische verticuteermachine EVC 1000

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Elektrische verticuteermachine

 
  • Efficiënt en makkelijk werken
  • Voorzien van krachtige PowerPlus-motor
  • Transportstand om te rijden over stoep of tegels

GRATIS THUISLEVERING !
 

Intensieve verzorging voor uw gazon - krachtig en met langdurig effect

Met de GARDENA Elektrische verticuteermachine EVC 1000 kunt u mos, gazonvilt en onkruid langdurig verwijderen, waardoor lucht, water en voedingsstoffen beter door het gazon worden geabsorbeerd. De scherpe, offset geplaatste messen van speciaal gehard, gegalvaniseerd en roestvrij staal dringen millimeters door in het gazon en verwijderen ongewenst gazonvilt en dood gras uit de grond. U kunt eenvoudig met een handige bedieningshendel instellen hoe diep de messen in de grond doordringen. Dankzij de krachtige PowerPlus-motor kunt u zonder onderbreking werken en krijgt u de verticuteermachine altijd zonder problemen gestart. De grote wielen met speciaal profiel maken het sturen eenvoudig en zorgen voor goede grip op het gazon. De beugel van de verticuteermachine is voor het gemak voorzien van een handige schakelaar. De machine heeft een transportstand, waarbij de messen snel en eenvoudig kunnen worden ingeklapt, zodat de machine gemakkelijk naar de plek van gebruik kan worden gebracht. Praktisch: de beugel van de elektrische verticuteermachine kan eenvoudig uit elkaar worden uitgehaald, zodat u ruimte bespaart bij het opbergen en de verticuteermachine gemakkelijk kunt vervoeren. Tip: verticuteren is een intensieve behandeling van uw gazon en we raden u aan dat één keer in het voorjaar/najaar te doen.

Krachtige PowerPlus-motor
Door de krachtige PowerPlus-motor kan de elektrische verticuteermachine zonder problemen worden gestart, voor krachtige prestaties zonder onderbreking. De machine beweegt bijna uit zichzelf en hoeft alleen te worden gestuurd.

Efficiënt en krachtig werken
De slijtagebestendige messen van zeer gehard, gegalvaniseerd roestvrij staal dringen millimeters door in de grond en verwijderen efficiënt en voor langere tijd dood gras, onkruid en mos. Het gazon ziet er duidelijk beter uit door een betere absorptie van lucht, water en voedingsstoffen.

Eenvoudig in gebruik
Dankzij een ergonomisch gevormde beugel duwt de verticuteermachine licht.

Veilig duwen
De maaier heeft een transportstand, waarbij de messen gemakkelijk en snel omhoog worden geklapt, zodat de maaier zonder problemen over stoepen of tegels kan worden geduwd.

Ruimtebesparend
De compacte verticuteermachine werkt licht en moeiteloos, en neemt weinig ruimte in, zodat hij probleemloos kan worden vervoerd en opgeborgen.

 
Capaciteit Maaibreedte 30 cm Capaciteit werkgebied 600 m² +/-20% Motorvermogen 1000 W Afmetingen Gewicht 10.5 kg
Contact