Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Gazonhark 60cm

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena roestvrije gazonhark

 
  • Past op alle gardena stelen
  • Dankzij de werkbreedte van 60cm kan je snel werken
  • Deze gazonhark is roestvrij

Gazonhark voor het bijeenharken van grasresten

Met de GARDENA combisystem-gazonhark kunt u grasresten en blad optimaal van het gazon verwijderen. De werkbreedte is 60 cm. Praktisch: tijdens het harken blijven grasresten en blad achter in de grasvanginrichting. De gazonhark is geschikt voor alle stelen van het GARDENA combisystem, waarbij GARDENA een steellengte van 180 cm adviseert, afhankelijk van uw lichaamslengte. De garantieperiode is 25 jaar.

Aansluiting zonder speling
Het combisystem-product is eenvoudig op de steel te bevestigen en kan stevig worden vastgeschroefd. De betrouwbare technologie sluit speling uit, zodat u altijd betrouwbaar kunt werken.

Past op alle stelen
GARDENA combisystem-gereedschappen passen op alle stelen van het GARDENA combisystem. Of uw steel van hout of aluminium is gemaakt of een ontwerp heeft dat uw rug ontziet, dat is geheel aan u.

Snel en effectief
Dankzij de robuuste tanden en de werkbreedte van 60 cm kunt u snel en effectief werken. Tijdens het harken blijven grasresten en blad achter in de grasvanginrichting.

Roestvrij
De GARDENA combisystem-gazonhark is gemaakt van hoogwaardig, met duroplast ommanteld staal dat het product optimaal beschermt tegen roestvorming.
Breedte: 60 cm
Contact