Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Automatische Gazonsproeier Classic Polo 250

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Gazonsproeier Classic Polo

  • Optimale besproeiing van het gazon
  • Aluminium versterkte spuitmond
  • Eenvoudig en traploos instelbaar
  • Makkelijk te reinigen vuilfilter
  • Ideaal voor oppervlaktes van 110m≤ tot 250m≤

Gardena Classic Zwenksproeier Polo 250

Met de GARDENA Classic Zwenksproeier Polo 250 kunt u uw gazon optimaal besproeien. De GARDENA Classic Zwenksproeier Sprinkler Polo heeft precisiespuitmonden die een gelijkmatige besproeiing van gebieden van 110 m≤ tot maximaal 250 m≤ garanderen. De sproeier heeft een traploos instelbaar bereik van 8 m tot maximaal 18 m en een sproeibreedte van maximaal 14 m. De Classic Zwenksproeier Polo 250 biedt door een met aluminium versterkt spuitmond een zeer goede bescherming tegen breken. Dankzij het fijnmazige filter van hoogwaardig roestvrij staal is deze sproeier onderhoudsvrij. Door de verbeterde ergonomie van de reinigingsnaald is het reinigen van de spuitmonden heel eenvoudig. De GARDENA Zwenksproeier Polo 250 is gemaakt van hoogwaardige materialen met UV-bescherming. Dit garandeert een lange levensduur. Voor gelijkmatige besproeiing van uw tuin.

 

Gazonsproeier zonder plasvorming

Door de innovatieve precisiespuitmonden sproeit de GARDENA Classic Zwenksproeier Polo 250 gelijkmatig, zonder plasvorming. Het bereik en de sproeibreedte zijn traploos instelbaar en de sproeibreedte is maximaal 14 m, waardoor de GARDENA Classic Zwenksproeier Polo 250 aan het sproeigebied kan worden aangepast.

Automatische gazonsproeier
Contact