Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Comfort Rugspuit 12l

Product tijdelijk niet beschikbaar

Rugdruksproeier  van Gardena 12l

  • Het ergonomisch design van deze rugspuit zorgt voor extra comfort
  • Voorzien van een metalen telescopische sproeilans
  • Ideaal voor het besproeien van planten of onkruid
  • Goed voor zowel linkshandigen als rechtshandigen
  • Bevat een reinigingszeef zodat er geen brokken in het reservoir terecht komen

Gardena Comfort rugspuit: De ergonomische rugspuit voor grotere tuinen, fruitbomen en druiven

De hoogwaardige GARDENA Comfort rugspuit heeft een capaciteit van 12 liter en is bijzonder geschikt voor het makkelijk besproeien in grotere hoeveelheden. Daarom is hij uitstekend geschikt voor de verzorging van planten in grotere tuinen, van fruitbomen en druiven. De uitstekende draageigenschappen van de rugspuit met zijn gevoerde schouderriemen en een vormgeving die de rug ontziet, resulteren in comfortabele en stijlvolle tuinwerkzaamheden.
 

Drukspuit voor de rug inclusief sproeilans, sproeikop en reinigingszeef!

De telescopische sproeilans met instelbare metalen sproeikop is erg handig en zorgt voor een grote actieradius. De geïntegreerde draaggreep, de grote vulopening met reinigingszeef en de sproeilanshouder maken de Comfort rugspuit makkelijk in gebruik. Praktisch: de Comfort rugspuit is geschikt voor rechts- én linkshandigen.
 

Eigenschappen van deze Comfort Rugspuit:

Optimaal comfort: Het ergonomisch vormgegeven reservoir en de gevulde schouderriemen bieden u optimaal comfort als u de Comfort rugspuit langdurig gebruikt.
Metalen telescopische sproeilans: Dankzij de telescopische sproeilans kan het sproeibereik worden gevarieerd. Desgewenst kunt u uw bereik vergroten en bijvoorbeeld moeilijk bereikbare planten bemesten.
Reinigingszeef: Dankzij de reinigingszeef in de vulopening kunnen er geen verontreinigingen in het reservoir komen. De sproeikoppen blijven schoon.
Contact