Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Complete Set met Verzonken Multi-Instelbare Sproeier AquaContour Automatic

Product tijdelijk niet beschikbaar

 Complete set met verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic

  • Flexibele dekking door de 50 voorgeprogrammeerde vormpunten met variabel bereik.
  • Zonder batterijen.
  • Vorstbestendig.
Levertermijn: 5-7 werkdagen.

 Complete set voor gazonbesproeiing die zich aan uw tuin aanpast.

Uw tuin is niet vierkant of rond en u wilt de tuin toch zonder al te veel moeite besproeien? De revolutie op de markt voor verzonken sproeiers is nu verkrijgbaar als complete, kant-en-klare set: De GARDENA Verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour automatic besproeit langdurig, bespaart water en dekt de geprogrammeerde tuinomtrek tot een oppervlak van 350 m▓. Met de onderdelen uit deze set kunt u het systeem meteen aansluiten. Het oppervlak kan precies worden besproeid met maximaal 50 programmeerbare omtrekpunten met variabel bereik. Programmeren is eenvoudig en ongecompliceerd. Ongeacht de afstand tussen de sproeier en het einde van het gazon kan het bereik van 2,5 tot 9 m worden ingesteld en permanent worden geprogrammeerd. Met een waterdruk van 4 bar ligt het bereik tussen 4 en 10,5 m. De besproeiingssector kan van 25 tot 360 graden worden ingesteld. De rij precisiemondstukken zorgt voor een gelijkmatige besproeiing van het gazon en de krachtige zonnecel met lithiumionaccu zorgt voor een duurzame, betrouwbare toevoer van energie, zonder batterijen. Dankzij het automatische ontwateringsventiel is de GARDENA Verzonken multi-instelbare sproeier vorstbestendig. Voor aansluiting is er een schroefdraad van 3/4" aanwezig. Inhoud: 1 'Profi' System Aansluitgarnituur, 2 m Classic Slang 19 mm (3/4"), 1 Aansluitgarnituur, 20 m Aanvoerbuis 25 mm, 1 verbindingsstuk 25 mm x 3/4" binnendraad, 1 L-stuk 25 mm x 3/4" buitendraad, 1 Verzonken multi-instelbare sproeier AquaContour.

Klaar voor gebruik

Met de onderdelen uit de set kan de verzonken multi-instelbare sproeier meteen worden ge´nstalleerd en aangesloten, waarbij de besproeiing wordt aangepast aan de vorm van uw tuin. Het is een ideaal systeem voor waterbesparing op de lange termijn en gerichte besproeiing van een geprogrammeerde tuinvorm - ondergronds ge´nstalleerd. Meestal moeten er dan meerdere sproeiers en leidingen worden ge´nstalleerd, maar nu hebt u slechts ÚÚn sproeier nodig voor tuinoppervlakken tot 350 m▓.
 

Flexibele dekking

Er zijn 50 programmeerde vormpunten met variabel bereik beschikbaar, zodat het gazonoppervlak gericht kan worden besproeid, afhankelijk van de waterdruk tot een bereik van 10,5 m.
 

Zonder batterijen

De krachtige zonnecel met lithiumionaccu vormt een betrouwbare energiebron, dus u hoeft geen batterijen te gebruiken.
 

Vorstbestendig

Dankzij de ge´ntegreerde, automatische afvoer is de GARDENA Verzonken multi-instelbare sproeier vorstbestendig.
 

Automatische besproeiing

In combinatie met een GARDENA Besproeiingscomputer of een Watertimer regelt de AquaContour de besproeiing van uw tuin, ook 's nachts of als u op vakantie bent - dat is handig en tijdsbesparend.
Contact