Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Druppelbuis Ondergronds en bovengronds 50m

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Onder- en bovengrondse druppelbuis 13,7


  • Waterbesparende en gerichte besproeiing
  • Zelfafdichtende druppelaars voorkomen vuil in de buizen
  • Deze set is klaar voor gebruik

Druppelbuis - Onzichtbare en waterbesparende besproeiing

De ondergrondse en bovengrondse druppelbuis met een diameter van 13,7 mm wordt onzichtbaar onder de grond gelegd en zorgt voor de besproeiing van borderplanten en gazons. De ruimte tussen de druppelaars in de leiding is 30 cm en elke druppelaar voert water aan met een snelheid van 1.6 l/u. De druppelaars zijn zelfafdichtend, zodat ze niet vuil worden als ze worden opgeborgen. De druppelaars hebben een wortelremmer, die voorkomt dat wortels tot in de ge´nstalleerde, ondergrondse buis doordringen. Met een hoofdapparaat in het midden kan de druppelbuis worden verlengd met de verlengset, art. nr. 1395-20; de maximale lengte is 200 meter. De waterdruk is hetzelfde op elk punt in de druppelbuis, voor een gelijkmatige besproeiing. De druppelbuis wordt klaar voor aansluiting geleverd met het hoofdapparaat 1000, een eindstuk en een T-stuk, en heeft een lengte van 50 meter.

Waterbesparende en gerichte besproeiing
De druppelaars worden ondergronds ge´nstalleerd, zodat het water meteen op de juiste plek wordt toegevoerd, zonder verspilling.

Weinig onderhoud
De zelfafdichtende druppelaars voorkomen dat er vuil in de buis komt nadat het systeem is uitgeschakeld. Een wortelremmer voorkomt dat wortels in de buis doordringen, waardoor deze druppelbuis zeer duurzaam is en een lange levensduur heeft.

Gelijkmatige besproeiing
De waterdruk is hetzelfde op elk punt in de druppelbuis, voor een gelijkmatige besproeiing.

Meteen klaar voor gebruik
Het Hoofdapparaat 1000, 1 Eindstuk en 1 T-stuk worden meegeleverd, zodat de druppelbuis meteen kan worden ge´nstalleerd en aangesloten.
Contact