Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Gardena Watermeter voor de tuin

Product tijdelijk niet beschikbaar

Gardena Watermeter voor de tuin (8188)

  • Kan aangesloten worden op kraan, tuinspuit, sproeier of pomp
  • Geeft je een blik op het verbruik per dag, seizoen en per besproeiing
  • Geeft ook de huidige waterstroom per minuut door

Gardena WatermeterGardena Watermeter: Slim voor een milieubewuste besproeiing

De innovatieve GARDENA watermeter maakt de doelgerichte besproeiing mogelijk, meten is weten. In een oogopslag ziet u 1) het waterverbruik per dag, 2) het waterverbruik per seizoen, 3) het waterverbruik per besproeiing 4) de huidige waterstroom in liter per minuut. De verbruikte water hoeveelheid kan worden afgelezen op elk gewenst moment op de grote display en daardoor gecontroleerd. Door een enkele knop voor alle functies is de watermeter eenvoudig te gebruiken. De nieuwe watermeter van GARDENA maakt een einde aan nattevingerwerk. De watermeter zorgt ervoor dat u een betere controle heeft op het waterverbruik en hoe u dit in de hand kunt houden. Dit is goed voor de tuin, het milieu en uw portemonnee. De watermeter werkt op batterijen en kan direct worden aangesloten op de kraan, op een tuinspuit, op een sproeier of op een pomp. De robuuste en slagvaste watermeter klikt u op de schroefdraad kraanstuk of slangstuk en levert direct belangrijke gegevens door middel van actieve meting. Een ge´ntegreerde batterij-indicatie weergave stelt nauwkeurige bediening. Deze innovatieve meter maakt mensen bewust van het waterverbruik.

Besproeiing op de behoeften - zo veel als nodig en zo weinig mogelijk: Met de watermeter en een blik op de display, kunt u een oogje houden op verantwoord waterverbruik.

Sluit aan en bespaar water: De watermeter is uitgerust met een batterij en kan direct gebruikt worden.

Lees duidelijke meetwaarden - direct handelen: Weet het waterverbruik per dag, per seizoen en per plant, en lees de huidige waterstroom hoeveelheid 1:01. Reageer snel en pas de hoeveelheid water aan. Dit maakt de watermeter ook ideaal voor de dosering van meststoffen.

Eenvoudige bediening - een knop voor alle functies: Met een druk op de knop krijgt u een overzicht van het waterverbruik. Dit maakt de watermeter een belangrijk middel voor de controle op milieuvriendelijke besproeiing.

Veilig werken: De waaier indicator op het display draait zolang het water door de watermeter stroomt, hetgeen aangeeft dat de watermeter op dat moment actief is en de waterstroom hoeveelheid aan het meten is. Met de batterij-indicatie kunt u direct zien wanneer de batterij vervangen moet worden.

Contact