Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Graszaad Barenbrug RPR Zelfherstellend Sportgras 15Kg

 132,00
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 128,04  125,40
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Barenbrug RPR: Zelfherstellend sportgras 15Kg

  • Sterk Engels raaigras met zelfherstellende uitlopers
  • Sportgazon met zeer hoge betredingstolerantie
  • Barenbrug RPR: Regenerating Perennial Ryegrass (eeuwigdurend herstellend raaigras)

Barenbrug RPR: Zelfherstellend en ijzersterk sportgazon 500m²

Barenbrug RPR Sportvelden is een Engels raaigras met horizontale uitlopers dat ijzersterk en zelfherstellend is. Dit mengsel is het eerste Engels raaigras met dit bijzondere eigenschap. RPR is geschikt voor de meest extreme betreding en behoudt dan toch zijn sterkte en goede looks. Het heeft een hoge betredingstolerantie en is daarmee uitermate goed geschikt voor sportdoeleinden.
 

RPR Graszaad

Engels raaigras voor sportvelden en golfbanen was al bekend, maar nu is er het innovatieve RPR. RPR werd geïntroduceerd in 2010 in de Verenigde Staten door Barenbrug. Hier werd het grasmengsel onmiddellijk zeer geschikt bevonden voor sportvelden. Barenbrug heeft met RPR een ‘Innovation award’ gewonnen in de Verenigde Staten op de STMA (SportsTurf Managers Association) Show in 2011. In Europa werd RPR in 2012 geïntroduceerd in Nederland gevolgd door België, Duitsland, Denemarken, Zweden, Tsjechië, Polen, Italië en Roemenië. Het RPR-gras voor sportvelden, golfbanen en openbaar groen werd ook genomineerd voor de innovatieprijs van Gouden Klavertje Vier 2013.


Barenbrug RPR Sportgras: brochure
Zaaihoeveelheid:
20 - 25 g/m²
Doorzaaihoeveelheid: 15 - 20 g/m²
Verpakking: 15Kg (Goed voor 600m² - 750m² gazon)

 

Contact