Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Graszaad Barenbrug Shadow schaduwgazon 15Kg

 163,00
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 158,11  154,84
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Barenbrug Shadow schaduwgazon 15kg

  • Graszaad voor een sterk speel- en siergazon in schaduw en zon
  • Zorgt voor een dichte grasmat dat mos en onkruid tegengaat
  • Fijnbladig gras met een hoge sierwaarde en betredingstolerantie
  • Dit graszaad kiemt snel en heeft een vroege voorjaarsgroei
  • Goed reistent tegen strenge winters

Dit schaduwgazon graszaad is winnaar van de Innovatieprijs!

Graszaad voor een mooi schaduwgazon 500m²

Barenbrug Shaduw is graszaad voor het zaaien van een mooi vol schaduwgazon. Dit grasmengsel groeit goed in zowel zon als schaduw. Shadow zorgt bovendien voor een dicht gazon waardoor mos en onkruid het moeilijker heeft om de kop op te steken. Door zijn hoge betredingstolerantie is dit graszaad uiterst geschikt voor tuinen waar kinderen of huisdieren spelen. Ook is dit graszaad geschikt voor het zaaien van een siergazon doordat dit gras fijnbladig is en een hoge sierwaarde heeft.

Voorkomt mos: In de schaduw groeit vaak mos, maar dankzij de dichtheid van dit gras heb je zelfs in de schaduw een mooie grasvlakte!
Siergazon en speelgazon: De gebruikte rassen in Shadow graszaad zorgen ervoor dat er een dichte grasmat wordt verkregen. Hierdoor worden kale plekken voorkomen, waardoor het zowel voor sier- als speelgazon een zeer geschikt mengsel is.
Gras voor in schaduw: Zoals de naam doet vermoeden is Barenbrug Shadow zeer geschikt voor in de schaduw te zaaien. Bij de ontwikkeling van het mengsel is geselecteerd op grasrassen die ook bij weinig licht en in de schaduw goede resultaten laten zien. Niet voor niets is Shadow hét mengsel voor gebruik in schaduwrijke gebieden.
Goede betredingstolerantie: Doordat dit grasmengsel niet alleen samengesteld is om in de schaduw te groeien, maar ook om tegen een stootje te kunnen kan er op dit schaduwgazon ook volop gespeelt en geravot worden!
Winnaar innovatieprijs: In Shadow wordt gebruikt gemaakt van het ras Barcampsia. Dit ras is na de introductie bekroond met de Innovatieprijs door de combinatie van een hoge schaduwtolerantie, vroege voorjaarsgroei, snelle kieming en het feit dat het ras zeer goed bestand is tegen strenge winters.


Barenbrug Shadow - Productfiche

Samenstelling grasmengsel schaduwgazon:

  • 40% Ruwe Smele
  • 20% Roodzwenk gewoon
  • 20% Roodzwenk fijne
  • 20% veldbeemdgras


Schaduwgazon Graszaad voor in de schaduw
 

Contact