Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Graszaad Barenbrug Schaduw & Zon 40m

 14,70
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 14,26  13,97
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Graszaad Barenbrug Schaduw & Zon 40m²

  • Groeit goed in de schaduw maar ook in de zon
  • Voorkomt de vorming van mos
  • Sterk speelgazon
  • Fijne egale en dichte grasmat
  • Geschikt voor droge en natte gronden

Barenbrug Schaduwgazonzaad: Schaduw en zon 1Kg

Voorkomt mos: Ook in de schaduw een mooie zode creëert, voorkomt het de vorming van mos op die plaatsen. Hierdoor bestaat het volledige gazonoppervlak uit gras, ook in de schaduw.

Dichte grasmat: De gebruikte rassen in Shadow zorgen ervoor dat er een dichte grasmat wordt verkregen. Hierdoor worden kale plekken voorkomen, waardoor het zowel voor sier- als speelgazon een zeer geschikt mengsel is.

Zeer geschikt voor in de schaduw: Zoals de naam doet vermoeden is Shadow zeer geschikt voor in de schaduw. Bij de ontwikkeling van het mengsel is geselecteerd op rassen die ook bij weinig licht en in de schaduw goede resultaten laten zien. Niet voor niets is Shadow hét mengsel voor gebruik in schaduwrijke gebieden.

Voor jarenlang gazonplezier: Shadow is geschikt voor meerjarig gebruik. Op deze manier zorgt het voor jarenlang gazonplezier.

Goede betredingstolerantie: In Shadow zijn naast schaduwtolerante ook betredingstolerante rassen gebruikt. Hierdoor is het, bijvoorbeeld in het geval van een speelgazon, zeer goed bestand tegen betreding. Ook in de schaduw kan er op een Shadow gazon volop geravot worden door kinderen.

Winnaar innovatieprijs: In Shadow wordt gebruikt gemaakt van het ras Barcampsia. Dit ras is na de introductie bekroond met de Innovatieprijs door de combinatie van een hoge schaduwtolerantie, vroege voorjaarsgroei, snelle kieming en het feit dat het ras zeer goed bestand is tegen strenge winters.
Contact