Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Graszaden Evergreen Patch Magic Gazonherstel 4 in 1 1Kg

 14,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 14,50  14,20
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Evergreen Patch Magic Gazonherstel 4 in 1 1kg

  • Mengsel van graszaad, meststof en graszaad
  • Potgrond op basis van kokosvezel om de kieming te bevorderen
  • Snelle ontkieming gegarandeerd ! (binnen de 5 dagen)

Evergreen Patch Magic: Kale plekken in gazon herstellen

Patch Magic is een mengsel van graszaad, meststof en potgrond. Het laat u toe om kale plekken in uw gazon volledig te herstellen. Deze 4 in 1 is ideaal voor het herstel van ernstig beschadigde zones in uw gazon (bv onder de schommel van de kinderen, onder het opblaasbaar zwembad...) Met Patch Magic verkrijgt u een dicht en mooi groen gazon op eender welke plaats.

Patch Magic werkt dankzij een revolutionaire potgrond op basis van kokosvezel: samengeperst werkt de kokosvezel zoals een spons. Hij absorbeert 8 keer zijn gewicht in water. Daardoor creëert zich rondom de graszaden een vochtig en beschermend milieu dat de ontkieming en de ontwikkeling van een stevig wortelstelsel bevordert.

Gebruik
Verwijder afgestorven gazon en maak de grond los. Strooi Patch Magic 3mm dik op kale plekken en 1,5mm om schrale plekken bij te zaaien. Geef voldoende water totdat de potgrond met water verzadigd is en bijgevolg donkerbruin wordt. De graszaden ontkiemen binnen de 5 dagen. De toegevoegde meststof zorgt ervoor dat het jonge gras zich optimaal kan ontwikkelen. Patch Magic vertelt u zelfs hoeveel water te geven. Wanneer de potgrond lichbruin van kleur wordt, geef dan water totdat hij opnieuw donkerbruin wordt.

Samenstelling
Mengsel van potgrond op basis van kokosvezel (88,6%), met zwavel omhulde ureum (3,9%) en zaaizaden (7,5%).

Contact