Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Graszaden Evergreen Patch Magic special honden 1,3kg

 15,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 15,47  15,15
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Gele plekken in gazon door hond herstellen

  • Speciaal ontwikkeld om kale plekken in het gazon door urine te herstellen.
  • Bevat gips dat de voedingstoffen in de bodem opnieuw in evenwicht brengt
  • Verpakt in een handige strooidoos

Evergreen Patch Magic special honden: Kale plekken in gazon herstellen

Goed voor 130 kale plekken
Een stralend, mooi groen gazon… wie droomt daar nu niet van nu de lente weer voor de deur staat. Helaas is de werkelijkheid vaak anders en wordt je grastapijt regelmatig ontsierd door kale plekken. De perfecte oplossing hiervoor is Evergreen Patch Magic®gazonherstel, een revolutionair product, waarmee dit probleem snel en volledig wordt opgelost. Voor hondeneigenaars die hun hond regelmatig in de tuin uitlaten is er nu ook een speciale versie, Patch Magic Special Honden. Weg met vieze kale plekken die zijn ontstaan door hondenurine ..

De hoge zuurtegraad in hondenurine kan het gras verbranden en kale plekken veroorzaken. Het gras groeit moeilijk en het gazon kan zich niet herstellen. Daarom werd Evergreen Patch Magic Special Honden ontwikkeld, een revolutionaire mix van zaden, speciaal ontworpen om het beschadigde gazon te herstellen. Evergreen Patch Magic Special Honden bevat gips, een caliumrijk mineraal dat de voedingsstoffen in de bodem opnieuw in evenwicht brengt en de kieming van het graszaad bevordert.

Gebruik
Verwijder afgestorven gazon; maak de grond los en geef overvloedig water. Strooi Patch Magic Special Honden op de grond uit in een dunne laag. Zorg ervoor dat de bodem zichtbaar blijft, zodat de zaden voldoende ruimte hebben om te kiemen en te groeien. Voldoende water geven is de sleutel tot succes. Geef water totdat de potgrond verzadigd is en bijgevolg donkerbruin wordt. Als de potgrond lichter wordt, geef extra water.

Samenstelling
Mengsel van kokosvezel (79,7%), meststof op basis van calcium (14,3%) en zaaizaden (6%)
Contact