Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Natuurpunt Kast voor bijen en Lieveheersbeestjes

 12,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Insectenhotel voor Bijen en Lieveheersbeestjes

  • Natuurlijke ongediertebestrijding
  • Helpen bij de bestuiving van planten
  • Belangrijke voedselbron voor andere dieren

Kast voor bijen en lieveheersbeestjes

Verhoog de biodiversiteit in je tuin met dit insectenhotel. De kast met aangepast materiaal is de ideale plaats voor bijen en lieveheersbeestjes om een nest te bouwen. Ze funcitioneren als natuurlijke ongediertebestrijding, helpen bij de bestuiving van planten en zijn een belangrijke voedselbron voor andere dieren.  Met dit combikastje is het super makkelijk om meer insecten naar je tuin te lokken!

 

De bezoekers:

Bijen zijn zeer belangrijk voor het bestuiven van bloemen en hebben daarom een indirecte rol in het menselijk voedsel.

Lieveheersbeestjes worden gebruikt om bladluizen op een natuurlijke manier te bestrijden en zijn dus zeer belangrijk in de natuur.

 

Nog meer bijen en lieveheersbeestjes aantrekken?

Als u nog meer bijen of lieveheersbeestjes wilt aan trekken, kan u altijd de bloemenmengsels van DCM proberen. Bovendien verfraait u uw tuin met allerlei kleurrijke bloemen!

DCM bloemenmengsel lieveheersbeestjes:  Dit bloemenmengsel van DCM bevat meer dan 20 soorten eenjarige bloemsoorten voor een kleurrijke tuin. Bovendien bevat het mengsel een bodemverbeternd middel dat ervoor zorgt dat de biodiversiteit van de bodem gestimuleerd wordt. De bloemen trekken lieveheersbeestjes aan die op zijn beurt de bladluizen bestrijden. 

DCM bloemenmengsel Bijen: Dit bloemenmengsel van DCM bevat meer dan 40 soorten eenjarige en meerjarige bloemsoorten voor een kleurrijke tuin. Bovendien bevat het mengsel een bodemverbeternd middel dat ervoor zorgt dat de biodiversiteit van de bodem gestimuleerd wordt. De bloemen trekken bijen aan die op zijn beurt de bloemen bestuiven wat zorgt voor een betere oogst.
 

Contact