Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Natuurpunt Kast voor Bijen en Vlinders

 12,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Insectenhotel voor Bijen en Vlinders

  • Natuurlijke ongediertebestrijding
  • Verhoogt de biodiversiteit
  • Belangrijke voedselbron voor andere dieren

Kast voor bijen en vlinders

Verhoog de biodiversiteit in je tuin met dit insectenhotel. De kast met aangepast materiaal is de perfecte plek voor vlinders en bijen om een nest te bouwen en beschutting te zoeken. Ze funcitioneren als natuurlijke ongediertebestrijding, helpen bij de bestuiving van planten en zijn een belangrijke voedselbron voor andere dieren.  Met dit combikastje lok je op een supermakkelijke manier vlinders en bijen naar je tuin!

De bezoekers:

Bijen zijn zeer belangrijk voor het bestuiven van bloemen en hebben daarom een indirecte rol in het menselijk voedsel.

Vlinders zijn super belangrijk voor onze natuur. Zijn rupsen eten een grote hoeveelheid planten weg en zijn bovendien een belangrijke voedselbron voor andere dieren. Net zoals bijen spelen vlinders ook een rol in de bestuiving van planten.

Nog meer bijen en vlinders aantrekken?

Als u nog meer bijen of  vlinders wilt aan trekken, kan u altijd de bloemenmengsels van DCM proberen. Bovendien verfraait u uw tuin met allerlei kleurrijke bloemen!

DCM bloemenmengsel Vlinders  Dit bloemenmengsel van DCM bevat meer dan 30 soorten eenjarige en meerjarige bloemsoorten voor een kleurrijke tuin. Bovendien bevat het mengsel een bodemverbeternd middel dat ervoor zorgt dat de biodiversiteit van de bodem gestimuleerd wordt. De bloemen trekken vlinders aan die op zijn beurt de bloemen bestuiven en de planten wegeten. 

DCM bloemenmengsel bijen: Dit bloemenmengsel van DCM bevat meer dan 40 soorten eenjarige en meerjarige bloemsoorten voor een kleurrijke tuin. Bovendien bevat het mengsel een bodemverbeternd middel dat ervoor zorgt dat de biodiversiteit van de bodem gestimuleerd wordt. De bloemen trekken bijen aan die op zijn beurt de bloemen bestuiven wat zorgt voor een betere oogst.

Contact