Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

BSI Larvex tegen engerlingen en emelten in gazon 2kg

 19,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 19,35  18,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

BSI Larvex emelten en engerlingen 2kg

  • Larvex is een gazonmeststof met unieke samenstelling
  • Herstelt het gazon en houdt engerlingen en emelten weg
  • BSI Larvex is 100% organisch en natuurvriendelijk

Emelten en engerlingen in gazon 64m²

BSI Larvex is een unieke en 100% organische meststof op basis van look en soja om zo het gazon te herstellen en emelten en engerlingen weg te houden. Deze biologische meststof is ideaal voor gebruik op lichte en droge bodems waar het gazon er gehavend bij staat. Emelten en engerlingen (larven van langpootmuggen en kevers) voeden zich met de wortels van gras waardoor ze voor heel wat kale plekken in je gazon kunnen zorgen. Met BSI Larvex zorg je op een natuurvriendelijke manier dat deze larven zich er niet willen vestigen en dat de al aangerichte schade in je gazon zich kan herstellen. Je kan de larvex meststofkorrels ook gebruiken als standaart gazonbemesting omdat deze een sterke preventieve werking hebben tegen schadelijke bodeminsecten.


BSI Larvex gebruiksaanwijzing

Je strooit de larvex korrels over het hele gazon volgens dosering 1kg per 32m² gazon. Om de werking te versnellen kan je overvloedig beregenen na toepassing of strooi je de korrels wanneer ze regen voorspellen. Een volledige gebruiksaanwijzing is terug te vinden op de verpakking.


Emelten en engerlingen bestrijden

Zijn er overvloedig veel engerlingen of emelten in je gazon aanwezig en heb je al veel kale plekken hierdoor? Combineer dan BSI Larvex met BSI Sol insect om een supersnelle werking te hebben tegen deze bodeminsecten. Een effeciënte manier om ze bestrijden en 100% gezond voor je gazon!
 
Contact