Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

COMPO Floranid Gazonmeststof Aanleg & onderhoud 12kg

 45,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 44,57  43,65
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Floranid gazonmeststof voor aanleg en onderhoud 430+50m²

  • Gazonmeststof voor een langdurige gazonverzorging
  • Ideaal als onderhoud bemesting en voor aanleg van nieuw gazon
  • 3 maanden lang een diepgroen gazon!

Compo Floranid Gazonmest: 3 maanden lang een gezond gazon 12kg

Compo Floranid gazon is een innovatieve gazonmeststof voor een langdurig gezond en groen gazon. De innovatieve samenstelling van Floranid Gazon ( (NPK-(Mg0, S03) 15-5-8-(+5, +17) bevattende Isobutylideendiureum en ureumformaldehyde, met ijzer) zorgt voor een goede en gelijkmatige groei van het gras. Hierdoor moet je niet extra gaan maaien de eerste weken en is je gazon beter bestand tegen betreding.

De Floranid meststof zijn fijne homogene meststofkorrels die makkelijk te verdelen zijn over het gewenste oppervlak. Hierdoor zorg je voor een gelijke groei van je gazon. Dankzij het gebruik van 2 verschillende vormen van stikstof heeft deze gazonmest zowel een snelle als een langdurige werking van 3 maanden! Met Compo floranid kan je uw gazon 2 tot 3 maal per jaar bemesten en dit tussen maart en november voor het beste resultaat.
 
Onderhoudsbemesting: van maart tot juni 3 - 5 kg/100 m². Van september tot november: 2,5 kg/100 m². Ongeveer 2 tot 3 dagen na het maaien strooit u de aanbevolen dosis op het gazon. Steeds in één richting strooien en daarna de dwarsrichting behandelen om een egale verdeling te verkrijgen.
    
Bij aanleg van het gazon: 5 kg/100 m². De meststof direct op de bodem strooien en daarna inharken. Bij hoge temperaturen en droog weer het gazon intensief water geven gedurende 20 minuten. Beregening na bemesting versnelt de werking.
 
Toepassingsperiode gazonmest: COMPO Floranid Gazonmeststof voor Aanleg en Onderhoud kan 2 tot 3 maal per jaar toegepast worden van maart tot november.
 
Samenstelling Floranid aanleg en onderhoud: NPK-(MgO,SO3) meststof 15-5-8 (+5, +17) die isobutylideendiureum en ureumformaldehyde bevat met IJzer (Fe).
 

Compo Floranid, een milieuvriendelijke en unieke gazonmeststof

 

"Beste meststof voor een langdurig groen gazon"

Contact