Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Microgazon tegen mos en vilt 125m

 23,45
Aantal 2+    
Stuksprijs 22,75
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Gazonmest tegen vilt en mos in het gazon 10Kg

  • Gazonmest met indirecte werking tegen mos en vilt
  • Het mos vergeelt en sterft af na 3 weken
  • Bevat positieve bacteriën voor een gezond gazon
  • gazonmest met 5-voudige werking
  • Maakt verticuteren overbodig

DCM Microgazon: Vermindert vilt en verwijderd mos in je gazon voor 125m²

DCM Microgazon is een organische meststof speciaal ontwikkeld voor gazons, met bacteriën. Deze meststof vermindert de viltlaag en heeft een indirecte werking tegen mos in je gazon. Bovendien geeft deze gazonmest de nodige voedingselementen voor een rustige groei en een diepgroene kleur. Je kan deze meststof gebruiken van maart tot juni en van augustus tot en met september. Samenstelling: NPK 8-4-20 + 3 MgO
 

Gazonmest met 5-voudige werking

Proeven hebben aangetoond dat door gebruik van deze gazonmeststof mos en vilt in je gazon verminderen. Hierdoor krijgt je grasmat weer de kans voldoende water op te nemen en doeltreffend te worden gevoed. De indirecte werking tegen mos zal er eveneens voor zorgen dat je grasmat voldoende open en luchtig blijft zodat het gras ongehinderd kan groeien. Minder mos in je gazon wil immers zeggen dat er meer plaats is voor gras.
 

Meer dan 100 dagen bemesting voor je gazon!

Door de geleidelijke afgifte van voedingsstoffen zal je gazon meer dan 100 dagen gevoed worden. Bovendien is deze gazonmest rijk aan kalium dat je gazon beter bestand maakt tegen droogte, vorst en betreding.

Resultaat: Een gelijkmatig groeiende, dichte, diepgroene, sterke grasmat die mos en vilt geen ruimte laat om zich te ontwikkelen.

Contact