Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Microgazon plus tegen mos en vilt 40m≤

 11,95
Aantal 2+    
Stuksprijs 11,60
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Gazonmest tegen vilt en mos in het gazon 3,5Kg

  • Gazonmest met indirecte werking tegen mos en vilt
  • Het mos vergeelt en sterft af na 3 weken
  • Bevat positieve bacteriŽn voor een gezond gazon

DCM Microgazon plus: Vermindert vilt en vernietigd mos in je gazon voor 40 m≤

DCM Microgazon is een organische meststof speciaal ontwikkeld voor gazons, met bacteriŽn. Deze meststof vermindert de viltlaag en heeft een indirecte werking tegen mos in je gazon. Bovendien geeft deze gazonmest de nodige voedingselementen voor een rustige groei en een diepgroene kleur. Je kan deze meststof gebruiken van maart tot juni en van augustus tot en met september. Samenstelling: NPK 8-4-20 + 3 MgO

Gazonmeststof met anti mos

Proeven hebben aangetoond dat door gebruik van deze gazonmeststof mos en vilt in je gazon verminderen. Hierdoor krijgt je grasmat weer de kans voldoende water op te nemen en doeltreffend te worden gevoed. De indirecte werking tegen mos zal er eveneens voor zorgen dat je grasmat voldoende open en luchtig blijft zodat het gras ongehinderd kan groeien. Minder mos in je gazon wil immers zeggen dat er meer plaats is voor gras.

Meer dan 100 dagen bemesting voor je gazon!

Door de geleidelijke afgifte van voedingsstoffen zal je gazon meer dan 100 dagen gevoed worden. Bovendien is deze gazonmest rijk aan kalium dat je gazon beter bestand maakt tegen droogte, vorst en betreding.

Resultaat: Een gelijkmatig groeiende, dichte, diepgroene, sterke grasmat die mos en vilt geen ruimte laat om zich te ontwikkelen.

Contact