Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Gazonmeststof voor een diepgroen gazon 125m

 18,75
Aantal 2+    
Stuksprijs 18,19
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Gazonmest voor een mooi groen gazon 10Kg

  • Geschikt voor zowel aanleg als onderhoud van een gazon
  • Heeft een werking tot wel 100 dagen lang
  • Zorgt voor een rustige groei, stevige inworteling en diepgroene kleur

DCM Organische Gazonmeststof voor een groen gazon 125m²

DCM Organische Gazonmeststof is een organische meststof, geschikt voor zowel aanleg als onderhoud van gazons. Dankzij haar doordachte samenstelling en lange werking mag deze universele gazonmeststof gedurende het hele jaar gebruikt worden op zowel sier- , speel- sportgazons. De zachte werking van deze organische meststof zorgt voor een rustige groei, stevige inworteling en een diepgroene kleur.

De organische stof in DCM Organische Gazonmeststof wordt door het bodemleven omgezet in humus. Humus verbetert de structuur en het vochthoudnd vermogen van de grond waardoor de inworteling en het microbieel bodemleven gestimuleerd worden en de voedingselementen beter worden vastgehouden.

DCM Organische Gazonmeststof is ontwikkeld met de MiniGran Technology. Dankzij de doorgedreven innovatie van de productielijn, bevat elk korreltje exact dezelfde samenstelling en NPK Verhouding. Zo is een perfect homogene verdeling van de grondstoffen  en voedingselementen gegarandeerd. Deze korreltjes zijn bovendien stofvrij en het strooien ervan is proper en zonder geurhinder.
Samenstelling:  NPK + magnesium 8-6-7 + (3)


Hoe en wanneer gazon bemesten?

Gebruik voor een optimaal resultaat deze gazonmest in het voorjaar én in het najaar. Strooi kort na een maaibeurt of, bij aanleg, vlak voor het zaaien. Begiet bij droog weer om de werking te versnellen.
  • Bij aanleg: 100-150 g/m²
  • Gazon bemesten in het voorjaar: 100-150 g/m²
  • Gazon bemesten in het najaar: 50-100 g/m²

Pas de hoogste dosis toe op lichten zandige gronden en speelgazons en gebruik de laagste dosis op zwaardere gronden en siergazons.
Contact