Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Evergreen GreenMax gazonmest 200m

 28,45
Aantal 2+    
Stuksprijs 27,60
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Gazon snel groen met Evergreen Greenmax

  • Zorgt voor een diepgroen gazon en sterkere wortels
  • Resultaat: Al na 3 dagen zichtbaar groener!
  • Indirecte bescherming tegen hitte en droogte

Evergreen GreenMax gazonmest: Groener in 3 dagen!

Met Evergreen GreenMax ligt een perfect diepgroen gazon binnen handbereik! Dankzij de snelle werking van deze meststof wordt je gazon zichtbaar groener na 3 dagen. Deze hoogkwalitatieve meststof kan toegepast worden op elk type gazon. De micro-korrels staan garant voor een optimale spreiding en een stuifvrije toepassing. De GreenMax gazonmest is bovendien ook voorzien van ijzer om je gazon te voorzien van essentiële micro-nutriënten en een diepgroene kleur. Deze verpakking is goed om 200m² gazon te bemesten.
 

Wat doet deze GreenMax gazonmeststof?

Evergreen GreenMax gazonmest maakt je gazon dikker en groener met sterkere wortels, wat zorgt voor een betere opname van water en nutriënten. Dit helpt je gazon te beschermen tegen hitte, droogte en andere bedreigingen.


Wanneer GreenMax gazonmest toepassen?

Je kan deze gazonmest toepassen op eender wel moment tussen maart en september, bij rustig weer op een droog vorstvrij gazon. Na 3 dagen zal je gazon er diepgroen uitzien!

Dosis: Je dient een dosis van 35 gram per m² gazon te gebruiken.
Samenstelling: NK 16-5 met Ijzer (Fe)
 


Gazon bemesting: Advies en tips

Maaien: Voor een optimaal resultaat het gras maaine 2 à 3 dagen voor de toepassing. Opnieuw maaien kan vanaf 2 à 3 dagen na toepassing, of na regenval.
Besproeien: Als er binnen 48u na de behandeling geen neerslag is, grondig besproeien opdat de meststof opdat de meststof begint te werken.
Betreden: Betreed het behandelde gras niet voor regenval of beregening. Ijzersulfaat kan roestplekken op tegels, beton etc. veroorzaken. Resten van deze meststof kunnen aan de schoenen blijven kleven of aan de poten van huisdieren.
Bewaren: Bewaar overschotten op een droge plaats, buiten het bereik van kinderen. Sluit de verpakking goed af opdat er geen vocht bij de gazonmest kan.
 
Contact