Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Meststof Rozen en bloemen 3 Kg

 13,10
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

DCM Meststof Rozen en bloemen

  • Aangepaste voeding voor een langdurige en uitbundige bloei van rozen, snijbloemen en alle bloeiende sierplanten in volle grond en in potten
  • Lange werking (meer dan 100 dagen)
  • Met kalium en magnesium voor stevige planten met intense bloemkleuren en een frisgroene bladkleur

DCM Meststof Rozen en Bloemen 3kg

  • Complete meststof met magnesium voor een langdurige en uitbundige bloei van alle soorten rozen, bloemen en bloeiende sierheesters in volle grond en potten.
  • Deze organische-minerale meststof bestaat uit een grote variatie aan natuurlijke grondstoffen die door het microbieel bodemleven geleidelijk en in overeenstemming met de voedselbehoefte van uw planten worden vrijgesteld gedurende 100 dagen.
  • Deze meststof, rijk aan organische stof, is toepasbaar in de biologische landbouw en is een energiebron voor talrijke bodembacteriën. De organische stof wordt door het bodemleven omgezet in humus die de structuur, de doorlaatbaarheid en het microbieel leven van de grond verbetert.
  • Deze meststof is ontwikkeld met de unieke MINIGRAN ® TECHNOLOGY waardoor elk korreltje exact dezelfde samenstelling bevat. Deze korreltjes zijn gemakkelijk homogeen te verspreiden met de hand of meststofstrooier en zorgen voor minimale stof- en geurhinder. Dankzij de gelijkmatige verdeling krijgt u schitterende resultaten.
Eerste bemesting: maart - juni
Tweede bemesting: juli - oktober

Voor alle soorten rozen: bodembedekkende, alleenstaande en klimrozen. Kan ook gebruikt worden voor het bemesten van allerlei bloemen en bloeiende heesters.
Kan toegepast worden in potten en volle grond.
Contact