Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Ecostyle Rhododendron en Hortensia Meststof 2 Kg

 9,35
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 9,07  8,88
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Ecostyle Rhododendron en Hortensia Meststof 20 m²

  • 100% organische meststof
  • Geschikt voor alle zuurminnende planten, zoals rododendron, hortensia, azalea, skimmia, erica, camelia, …
  • Natuurlijke voedingsstoffen in de optimale verhouding voor een krachtige groei en rijke bloei

Ecostyle Rhododendron en Hortensia Meststof 2Kg

Deze 100% organische meststof is geschikt voor alle zuurminnende planten, zoals rododendron, hortensia, azalea, skimmia, erica, camelia, …

Natuurlijke voeding
De meststof is 100% organisch (geen enkele chemische toevoeging) en voedt de plant zonder de natuurlijke processen te verstoren en het grondwater te verontreinigen. De meststof geeft de plant de juiste, natuurlijke voedingsstoffen in de optimale verhouding en zorgt voor een krachtige groei en rijke bloei. Stikstof (N) zorgt voor een gezonde groei, fosfor (P) zorgt voor een goede knopvorming en kali (K) voor verbeterde bloei.

Samenstelling: N-P-K 7-3-8

Gezonde bodem
Door zijn 100% organische samenstelling voedt de meststof ook het bodemleven. Bovendien is de meststof verrijkt met bacteriën die zorgen voor een extra actief bodemleven. Een actief bodemleven is essentieel in de vorming van een goede bodemstructuur en visa versa. Een goede bodemstructuur bevordert de wortelvorming van aanwezige planten. Een rijk bodemleven, een goede bodemstructuur en goed doorwortelde planten leiden tot een gezonde bodem.

Sterke planten
Aan deze meststof zijn mycorrhiza-schimmels, specifiek voor zuurminnende planten, toegevoegd. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat deze bodemschimmels de wortelvorming merkbaar vergroten en zorgen voor een verbeterde opname van voedingsstoffen en water. De plant wordt hierdoor sterker, heeft een betere groei en bloei, doorstaat beter perioden van droogte en biedt meer weerstand tegen allerlei andere stressfactoren.

Gebruiksaanwijzing:
De meststof gelijkmatig over het wortelbereik van de planten verdelen en licht inharken. Begieten is niet noodzakelijk, maar versnelt wel het resultaat. Tweemaal per jaar bemesten volgens de aangegeven dosering, voor een optimaal resultaat.

Dosering:
1 eetlepel = 15 gram meststof
Kleine planten: 100 g/m² of 50 g/plant
Grote planten: 100 g/m² of 100 g/plant
 
Contact