Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Substral Osmocote korrels meststof voor planten 1,5kg

 13,75
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 13,34  13,06
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Osmocote mestkorrels van Substral 1500g

  • Osmocote korrels die worden gebruikt in de professionele tuinbouw
  • Zeer geconcentreerde meststof voor het voeden van planten tot 6 maanden lang
  • Geeft langzaam aan de voedingsstoffen af = minder kans op verbranden
  • Ideaal voor bemesting in volle grond,in bloempotten of bakken
  • Substral Osmocote heeft een zeer rijke en unieke samenstelling

Osmocote korrels kopen voor langdurige bemesting 1,5kg

Substral Osmocote korrels voeden je planten 6 maanden lang en bevatten alle nutriënten essentieel voor de goede ontwikkeling van uw planten. Deze zeer geconcentreerde meststof wordt ook gebruik in het professionele tuinwereld door o.a. tuinaanleggers en plantenkwekers. De doseringen staan duidelijk beschreven op de verpakking zodat je uw planten optimaal kan bemesten.

Osmocote samenstelling: NPK (Mg) meststof  17-9-11(-2) met boor (B), Koper (Cu), Ijzer (Fe), Mangaan (Mn), Molybedeen (Mo) en Zink (Zn) Chloorarm voor de gebruik in tuinbouw.


Wat is Osmocote?

Substral Osmocote is een gebruiksklare meststof in korrelvorm met een beschermende harslaag. De harslaag coating vermijdt direct contact tussen de meststof en de plantenwortels, waardoor het risico op overdosering wordt beperkt. De coating zorgt er bovendien ook voor dat de meststof geleidelijk vrijgegeven wordt gedurende 6 maanden. Hierdoor is Osmocote meststof voldoende voor een volledig seizoen. Voor een optimaal resultaat pas je Osmocote meststofkorrels toe aan het begin van de lente. Geef regelmatig water volgens de behoefte van de plant om een ideale ontwikkeling te bekomen.

De speciale samenstelling van Osmocote bevat alles wat nodig is voor een optimale groei en bloei van je tuin- en terrasplanten. De sporenelementen in de korrels zijn slechts in kleine hoeveelheden nodig in de plant, maar zijn wel essentieel voor een goede groei van de plant. Zo zijn je tuinplanten ook beter bestand tegen ziekten en plagen waardoor ze een mooie gezonde uitstraling hebben!


Substral Osmocote korrels, de nr1 meststof voor tuinonderhoud !

Contact