Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Ecostyle Optiplant Groenten & fruit 500 ml

 11,80
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 11,45  11,21
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Vloeibare meststof voor Groenten & fruit

  • zorgt voor gezonde groenten en kruiden
  • verhoogt de natuurlijke weerstand tegen ziekten en plagen
  • preventief gebruiken
  • gebruiksklare moestuinspray
  • geschikt voor ecologisch tuinieren

Gezonde groenten & kruiden in je moestuin !

OptiPlant is een effectief en uniek ecologisch product, dat zorgt voor een optimale gezondheid van groenten en kruiden. Het product wordt na verdunning met een handspuitje of drukspuit op én onder de bladeren van de plant verspoten en geeft reeds 1 of meerdere dagen na toepassing een duidelijk gezonder en groener blad. Planten met een verhoogde, natuurlijke weerstand zijn minder vatbaar voor ziekten en plagen.

Gebruiksaanwijzing optiplant groenten & kruiden

Voor het gebruik de volgende aanwijzingen lezen. Schudden voor gebruik. Goed alle bladeren bespuiten, met de nadruk op de onderzijde, tot het begin van afdruipen van de vloeistof. Voor een optimaal resultaat alle bladeren en twijgen van de plant raken. Ook het bodemoppervlak onder de planten begieten. Geen regen 24 uur na de behandeling. Na een zware regenbui wordt aangeraden de behandeling opnieuw uit te voeren, dit 4 à 7 dagen na de regenbui. Jonge planten bij voorkeur in de vooravond behandelen, bij windstil weer, uit de felle zon. Regelmatige herhaling van de behandeling verbetert het resultaat.

 

Contact