Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

BSI Top Resist Buxus en Hagen 2,5L

 31,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 30,99  30,35
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Beukenhaag en buxus meststof 2,5L

  • Meststof voor gezonde haagplanten met hoge weerstand
  • Zorgt voor een gelijkmatige groei van buxus en beukenhaag
  • Rijk aan de meest cruciale voedingsstoffen
  • Schimmels en insecten krijgen je planten niet meer klein!
  • Top Resist vloeibare meststof is goed voor 200m²

TIP: Heeft je buxus last van buxusschimmel ziekte? Combineer Top Resist met Eminent of Difcor voor een gezonde Buxusplant!

BSI Top Resist | Verhoogt de weerstand van beukenhaag en buxus

Nieuw, krachtig en uniek ecologisch product. Zorgt voor een gezonde groei en een optimale weerstand tegen belagers dankzij aanbreng van onmisbare en snel opneembare voedingselementen. Buxus wordt sinds enkele jaren in sterk toenemende mate verzwakt door 2 insecten (buxusbladvlo en buxus spintmijt) en 2 agressieve schimmels (cylindrocladium buxicola en Volutella buxi).
 

Effect van Top Resist voor je beukenhaag en buxus?

Dankzij het gebruik van Top Resist Beukenplanten en buxus zie je al na enkele dagen duidelijk groenere bladeren bij je buxus en hagen. Je kan deze meststof meermaals gebruiken om je buxus ook groen te houden. De planteigen weerstand wordt bovendien vlug optimaal en blijft behouden na een herhaalde toepassing zodat je buxus minder kans heeft op deze buxusschimmels en sterker is tegen insectenplagen.
 

Hoe moet je deze buxusmeststof toepassen?

Schud de fles steeds voor gebruik. Bespuit goed alle bladeren, met nadruk op de onderzijde, tot het begin van afdruipen van de vloeistof. Voor een optimaal resultaat  dien je alle bladeren en twijgen van de plant te raken. Probeer te behandelen wanneer ze geen regen voorspellen (24uur na behandeling geen regen). Na een hevige regenbui is het aan te raden opnieuw te behandelen 4 à 7 na de regenbui.


Versterk je planten met BSI Top Resist!

Contact