Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

BSI Top Resist Buxus en Hagen 900ml

 15,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 15,47  15,15
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Buxus groener maken met Top Resist!

  • Stimuleer de groei en weerstand van buxus en hagen
  • Beschermt buxus tegen schimmels en insecten
  • Maakt je buxus groener en houd deze ook groener
  • Is voorzien van een handige doseerdop
  • Top Resist is goed om 70m² buxus te behandelen

TIP: Heeft je buxus last van buxusschimmel ziekte? Combineer Top Resist met Eminent of Difcor voor een gezonde Buxusplant!

Top Resist: Meststof voor snel groenere bladeren bij buxus

Nieuw, krachtig en uniek ecologisch product. Zorgt voor een gezonde groei en een optimale weerstand tegen belagers dankzij aanbreng van onmisbare en snel opneembare voedingselementen. Buxus wordt sinds enkele jaren in sterk toenemende mate verzwakt door 2 insecten (buxusbladvlo en buxus spintmijt) en 2 agressieve schimmels (cylindrocladium buxicola en Volutella buxi).
 

Wat doet Top Resist voor je buxus?

Dankzij het gebruik van Top Resist Buxus zie je al na enkele dagen duidelijk groenere bladeren bij je buxus en hagen. Je kan deze meststof meermaals gebruiken om je buxus ook groen te houden. De planteigen weerstand wordt bovendien vlug optimaal en blijft behouden na een herhaalde toepassing zodat je buxus minder kans heeft op deze buxusschimmels en sterker is tegen insectenplagen.
 

Hoe moet je deze buxusmeststof toepassen?

Schud de fles steeds voor gebruik. Bespuit goed alle bladeren, met nadruk op de onderzijde, tot het begin van afdruipen van de vloeistof. Voor een optimaal resultaat  dien je alle bladeren en twijgen van de plant te raken. Probeer te behandelen wanneer ze geen regen voorspellen (24uur na behandeling geen regen). Na een hevige regenbui is het aan te raden opnieuw te behandelen 4 à 7 na de regenbui.
Contact