Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Olega Bladvoeding voor buxus en rozen 400ml

 9,00
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 8,73  8,55
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

DCM Bladvoeding voor rozen en buxus 2x200ml

  • Complete bladvoeding voor groene en gezonde bladeren
  • Vloeibare meststof met nuttige sporenelementen en zeewierextract
  • Geschikt voor buxus, rozen en andere groene en bloeiende planten.

DCM Olega Bladvoeding voor buxus en rozen 400ml

DCM Bladvoeding Olega Groen zorgt voor groene en gezonde bladeren en is een suspensie van samengestelde meststoffen NPK 6-3-4 met sporenelementen en zeewierextract voor buxusrozen en andere groene en bloeiende planten

Bladvoeding Olega voor buxus en rozen + ijzermeststof

DCM Bladvoeding Olega Groen is een complete bladvoeding voor alle groene en bloeiende planten, zoals buxus en rozen, in uw siertuin. Dit pakket bestaat uit  twee vloeibare bladvoedingen met een weldoordachte formule op basis van hoogkwalitatieve grondstoffen:

DCM Olega Bladvoeding met zeewierextract is een vloeibare bladvoeding voor buxus, rozen en andere groene en bloeiende planten. De complete NPK-bemesting en de sporenelementen voorkomen gebreksverschijnselen zoals gele bladranden. Opname door de plant gebeurt door rechtstreeks op het blad te spuiten.

DCM Olega Fer planteigen ijzercomplex herstelt zeer snel een ijzergebrek bij de planten in uw tuin. Ijzer is een bouwsteen van het bladgroen in uw bladeren. De toepassing van Olega Fer voorkomt en verhelpt acuut ijzergebrek en resulteert dus in zichtbaar groenere bladeren.
Contact