Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Emelten in gazon bestrijden met Aaltjes 100m DCM Naturapy

 44,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Emelten in gazon bestrijden met aaltjes 100m²

  • Aaltjes voor het bestrijden van Emelten in je gazon
  • 100% biologische manier om insecten te bestrijden
  • Zorgt voor kale plekken in je gazon
  • Geschikt voor een oppervlakte tot 100m² 
  • De Emelten kan je van april tot oktober bestrijden

Deze aaltjes worden uitgeleverd van zodra de bodemtemperatuur geschikt is voor gebruik (voorjaar 2020).

DCM Aaltjes tegen Emelten

Emelten biologisch bestrijden

Aaltjes zijn insectenparasiterende miniscule wormpjes die kunnen ingezet worden ter bestrijding van Emelten. De aaltjes gaan actief op zoek naar de emelten  en treden binnen via hun natuurlijke openingen. Ze infecteren de emelten met bacteriën die hen gaat verdoven en doden. De inhoud van die emelten dient als voeding voor de aaltjes die op deze manier een tweede generatie gaat "ontwikkelen". De tweede generatie aaltjes gaan op hun beurt op zoek naar nieuwe emelten om te bestrijden (infecteren). Zo kan je ze bestrijden zonder gevaar voor huisdieren of andere organismen. Deze aaltjes kunnen ook gebruikt worden tegen Trips en Coloradokevers.

Wat zijn Emelten?

Emelten vormen samen met engerlingen de belangrijkse plagen van het gazon. Emelten starten met vraat aan wortels en bovengrondse delen. Ze trekken deze laatste naar beneden. Door deze vraat zorgen ze voor kale plekken in je g

DCM Naturapy Felti-Guard® bevat 50 miljoen aaltjes tegen emelten. Dit is goed om een oppervlakte tot 100m² te behandelen. Na ontvangst de aaltjes zo snel mogelijk gebruiken of maximaal nog enkele dagen in de koelkast bewaren. Dit product is een prepaidbox waarin de handleiding en bestelcode zit. A.d.h.v. de handleiding kan je de aaltjes op een gewenste datum afhalen in een nabij afhaalpunt. Ook is er een optie tot levering aan huis (aparte transportkost).

Aaltjes gebruiken is helemaal niet moeilijk. Los de volledige inhoud van de verpakking op in zuiver water en sproei of giet de oplossing op de plaatsen waar de larven voorkomen. Houdt de bodem goed vochtig voor enkele weken zodat de aaltjes zich goed kunnen voort bewegen. 
Contact