Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Naaktslakken bestrijden met Aaltjes 40m DCM Naturapy

 32,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Naaktslakken bestrijden met aaltjes 40m²

  • Aaltjes voor het bestrijden van Naaktslakken
  • 100% biologische manier om insecten te bestrijden
  • Zorgen voor Slakkenschade
  • Geschikt voor een oppervlakte tot 40m² 
  • De larven kan je van april tot september bestrijden

Deze aaltjes worden uitgeleverd van zodra de bodemtemperatuur geschikt is voor gebruik (voorjaar 2020).

DCM Aaltjes tegen Naaktslakken

Naaktslakken biologisch bestrijden

Aaltjes zijn insectenparasiterende miniscule wormpjes die kunnen ingezet worden ter bestrijding van naaktslakken. De aaltjes gaan actief op zoek naar de slakken en treden binnen via hun natuurlijke openingen. Ze infecteren de slakken  met bacteriën die hen gaat verdoven en doden ( De slak vormt de typische zwelling). Op deze manier stoppen de naaktslakken met eten en sterven ze onder de grond. De inhoud van de slakken dient als voeding voor de aaltjes die op deze manier een tweede generatie gaat "ontwikkelen". De tweede generatie aaltjes gaan op hun beurt op zoek naar nieuwe naaktslakken om te bestrijden (infecteren). Zo kan je de slakken bestrijden zonder gevaar voor huisdieren of andere organismen.

Wat zijn Naaktslakken?

Slakkenshade wordt hoofdzakelijk veroorzaakt door naaktslakken. Ze zijn erg vraatzuchtig en planten zich ook razendsnel voort. Naaktslakken zorgen voor rafelige gaatjes aan jong plantenweefsel, vraat aan stengels van zaailingen en een onsmakelijk slijmspoor op het gewas. 

DCM Naturapy Phasmi-Guard® bevat 12 miljoen aaltjes tegen naaktslakken. Dit is goed om een oppervlakte tot 40m² te behandelen. Na ontvangst de aaltjes zo snel mogelijk gebruiken of maximaal nog enkele dagen in de koelkast bewaren. Dit product is een prepaidbox waarin de handleiding en bestelcode zit. A.d.h.v. de handleiding kan je de aaltjes op een gewenste datum afhalen in een nabij afhaalpunt. Ook is er een optie tot levering aan huis (aparte transportkost).

Aaltjes gebruiken is helemaal niet moeilijk. Los de volledige inhoud van de verpakking op in zuiver water en sproei of giet de oplossing op de plaatsen waar de slakken voorkomen. Houdt de bodem goed vochtig voor 2 tot 4  weken zodat de aaltjes zich goed kunnen voort bewegen. Herhaal de behandeling indien er na enkele weken nog steeds naaktslakken zijn.
Contact