Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Trips en coloradokevers bestrijden met Aaltjes 10m DCM Naturapy

 23,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Trips en Coloradokevers bestrijden met aaltjes 100m²

  • Aaltjes voor het bestrijden van Trips en Coloradokevers
  • 100% biologische manier om insecten te bestrijden
  • Zorgt voor schade op aardappelen, prei, ajuin etc..
  • Geschikt voor een oppervlakte tot 10m² 
  • Trips en Coloradokevers kan je van april tot september bestrijden

Deze aaltjes worden uitgeleverd van zodra de bodemtemperatuur geschikt is voor gebruik (voorjaar 2020).

DCM Aaltjes tegen Trips en Coloradokevers

Trips en Coloradokevers biologisch bestrijden

Aaltjes zijn insectenparasiterende miniscule wormpjes die kunnen ingezet worden ter bestrijding van Trips en Coloradokevers. De aaltjes gaan actief op zoek naar de Trips en Coloradokevers en treden binnen via hun natuurlijke openingen. Ze infecteren de Trips en Coloradokevers met bacteriën die hen gaat verdoven en doden. De inhoud van de insecten dient als voeding voor de aaltjes die op deze manier een tweede generatie gaat "ontwikkelen". De tweede generatie aaltjes gaan op hun beurt op zoek naar nieuwe Trips en Coloradokevers om te bestrijden (infecteren). Zo kan je ze bestrijden zonder gevaar voor huisdieren of andere organismen. 

Wat zijn Trips en Coloradokevers?

Trips tref je hoofdzakelijk aan op prei en ui-achtigen. Ze kunnen zeker en vast veel schade aanrichten. Zo zorgen ze voor leeggezogen plantencellen, zilvergrijze vlekken, donkergroene uitwerpselen en vertraagde plantengroei

Coloradokevers tref je op aardappelen en kunnen plaatselijk ook heel wat schade aanrichten. Ze zorgen namelijk voor enorme vraatschade en kunnen makkelijk een hele aardappelplant kaalvreten. 

DCM Naturapy Felti-Guard® bevat 5 miljoen aaltjes tegen Trips en Coloradokevers. Dit is goed om een oppervlakte tot 10m² te behandelen. Na ontvangst de aaltjes zo snel mogelijk gebruiken of maximaal nog enkele dagen in de koelkast bewaren. Dit product is een prepaidbox waarin de handleiding en bestelcode zit. A.d.h.v. de handleiding kan je de aaltjes op een gewenste datum afhalen in een nabij afhaalpunt. Ook is er een optie tot levering aan huis (aparte transportkost).

Aaltjes gebruiken is helemaal niet moeilijk. Los de volledige inhoud van de verpakking op in zuiver water en sproei of giet de oplossing op de plaatsen waar de larven voorkomen. Houdt de bodem goed vochtig voor enkele weken zodat de aaltjes zich goed kunnen voort bewegen. 
Contact