... 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Opbergen in de tuin

Je tuin is, samen met je terras, de ideale omgeving om volledig te ontspannen. Je komt tot rust in een zee van groen en vrolijke kleuren. De warme zomermaanden gaan hier gepaard met gezellige barbecues en de avonden worden gevuld met het drinken van heerlijke cocktails of lekkere biertjes. Echter moet, tijdens de wintermaanden, al het tuinmateriaal, het buitenspeelgoed, de tuinkussen en andere spullen worden opgeborgen. Je kan hiervoor gebruik maken van design kussenboxen, opbergkasten, opbergboxen,… om je spullen veilig te laten overwinteren. Ook tuinhuizen uit zowel metaal of kunststof kunnen hier dienst voor doen.

Al onze tuinboxen, tuinkasten een tuinhuizen hebben een mooie uitstraling zodat deze het hele jaar door gebruikt kunnen worden voor opberging. Ze zorgen voor een rommelvrije tuin en terras, wat zowel door jou als door bezoek zeker wordt geapprecieerd. We hebben ook tuinberging voor vuilnisbakken zodat deze het aangename uitzicht niet verstoren.

Waarom online een opbergbox, kussenbox, opbergkast of tuinhuis kopen ?
Allereerst heb je een duidelijk overzicht van het volledige aanbod en welke eigenschappen de verschillende producten hebben. Op zoek naar een ruime opbergbox ? Snel gevonden! Heb je een tuinhuis nodig uit kunststof? Je bent er maar enkele klikken van verwijderd! Bovendien kan je ons bij vragen steeds contacteren. We helpen je met veel plezier verder!

Al onze producten voor het opbergen in de tuin zijn makkelijk online te kopen en worden met grote zorg zo snel mogelijk aan huis geleverd. 
Het product is met succes toegevoegd aan het winkelmandje
0 items in mandje -  0,00