Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Groencompost voor tuin en moestuin per big-bag van 1m

 131,65
Aantal 2     3     4-7     8+    
Stuksprijs 106,53  91,64  88,11  70,49
Aantal

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Groencompost kopen per big-bag van 1m³

  • Groencompost voor gebruik in tuin en moestuin
  • Natuurlijke bodemverbeteraar van hoge kwaliteit
  • Voorziet planten van voedingsstoffen en een ideale bodem
  • Compost verbeterd de inworteling en ontwikkeling van planten
  • Gratis en snelle levering in heel Vlaanderen per big bag

Groencompost | Biologische compost bestellen voor tuin en moestuin

Groencompost is het bodemverbeterend resultaat van vele maanden composteren onder optimale omstandigheden. Het natuurlijk materiaal van tuinen en openbaar groen wordt verzameld en verhakselt in kleine stukken. Dit wordt op hopen geplaatst en vervolgens op regelmatige tijdstippen gecontroleerd op vochtigheid ph-waarde en zuurstofnood. Indien nodig wordt er ingegrepen om dit in optimale conditie te houden. Door de extreem warme temperaturen die deze composthopen bereiken worden onkruidzaden geheel onschadelijk gemaakt. Vanaf een half jaar worden de hopen gezeefd en is dit fijne en biologische materiaal Groencompost te noemen.

Groencompost kan je gebruiken in tuin en moestuin om tal van redenen. Allereerst is dit natuurlijke product ideaal om te gebruiken als bodemverbeteraar. Bij zandgronden zorgt het compost voor een betere vochtopname en zal de bodem langer het vocht kunnen vasthouden wat zeker tijdens droge jaren zeer goed is voor je planten. Bij zware gronden zorgt de groencompost dan weer voor een betere drainage waardoor de plantenwortels minder last krijgen van wortelrot.

Door het ondermengen van compost in de moestuin of siertuin breng je ook biologische voedingsstoffen in de bodem. O.a. de organische stikstof is belangrijk om planten in tuin en moestuin goed te laten groeien. Met biologische groencompost krijg je ook meer actief bodemleven waardoor planten, groenten en kruiden sneller en beter ontwikkelen. Bodembacterien beschermen je plantenwortels ook tegen bodemziektes. 


Groencompost kopen in Big bag - Levering in Vlaanderen

Biologische groencompost kan je kopen per big bag van 1m³. Deze wordt gratis aan huis geleverd in heel Vlaanderen. Prijs is incl. btw. Geen verdoken kosten! Compost is geschikt als bodemverbeteraar voor tuin en moestuin. 
 
Contact