Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Bio Potgrond per big-bag van 2m

 262,83
Aantal 2     3     4-7     8+    
Stuksprijs 233,32  215,49  211,46  191,35
Aantal

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Bio Potgrond geleverd per big-bag van 2m³

  • 100% BIO potgrond voor universeel gebruik
  • Geschikt voor groenten, fruit en siertuin
  • Ook binnenshuis bruikbaar voor kamerplanten
  • Verrijkt met organische meststof voor een goede groei
  • Toegelaten in biologische land- en tuinbouw

Biologische potgrond voor sier en moestuin

Bio potgrond in big bag voor universeel gebruik in sier- en moestuin. De potgrond is verreikt met klei en bio-meststoffen voor een goede groeistart van de planten, groenten of fruit. Het heeft bovendien een ideale structuur om zo de wortelvorming van planten te stimuleren. Deze potgrond is toegelaten voor gebruik in de Biologische landbouw (officiële controle).

Samenstelling (teeltsubstraat): Bio potgrond op basis van tuinturf, turfstrooisel, klei, zeewierkalk en samengestelde organische meststoffen bevattende natuurfosfaat en magnesium.
pH (Water) zone: 5-6,5
 

Hoe potgrond gebruiken ?

Bij verpotten: Dek het drainagegat af met scherven en strooi hierover een dun laagje potgrond. Neem de plant voorzichtig uit de pot en verwijder de oude, losse grond zonder de wortels te beschadigen. Plaats de plant in de nieuwe pot en vul aan met Bio Potgrond. De potgrond vervolgens lichtjes aandrukken en begieten.

Tip: Leg een laagje Hydrokorrel op de bodem van elke pot voor een perfecte water/lucht-verhouding in de potgrond. Overtollig water zal in de poriën van de hydrokorrel dringen en wordt weer vrijgegeven als de plant het weer nodig heeft.

Gratis levering in België: We streven ernaar om binnen 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van bestelling en betaling te leveren.

Contact