Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .
We doen ons uiterste best om elke bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Ook bij onze klantendienst kan een reactie op jouw vraag langer duren dan normaal. Alvast bedankt voor uw begrip hiervoor. 

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Bio Potgrond in bulk 1m≥

 104,13
 84,55
Aantal 36-71     72+    
Stuksprijs 75,50  70,03
Aantal (minimaal 18)

*Product is niet beschikbaar in Nederland  Toevoegen aan wenslijst

Potgrond Bio aan huis geleverd 1m³

  • 100% biologisch potgrond voor universeel gebruik
  • Geschikt voor groenten, fruit en siertuin
  • Ook binnenshuis bruikbaar voor kamerplanten
  • Verrijkt met organische meststof voor een goede groei
  • BLIK gecertificeerd = toegelaten in biologische land- en tuinbouw

Gratis levering aan huis in België: We streven er naar binnen 5 werkdagen na ontvangst van bestelling en betaling de potgrond te leveren.

Biologische potgrond voor sier en moestuin

Bio potgrond los gestort voor gebruik in sier- en moestuin. De potgrond is verreikt  bio-meststoffen voor een goede groeistart van de planten, groenten of fruit. Het heeft bovendien een ideale structuur om zo de wortelvorming van planten te stimuleren. Deze potgrond is BLIK gecertificeerd. BLIK waakt over de juiste samenstelling en correcte productie voor gebruik in de Biologische landbouw (officiële controle).

Samenstelling (teeltsubstraat): Bio potgrond op basis van tuinturf, turfstrooisel, klei, zeewierkalk en samengestelde organische meststoffen bevattende natuurfosfaat en magnesium.
pH (Water) zone: 5-6,5
 


Hoe potgrond gebruiken ?

Bij verpotten: Dek het drainagegat af met scherven en strooi hierover een dun laagje potgrond. Neem de plant voorzichtig uit de pot en verwijder de oude, losse grond zonder de wortels te beschadigen. Plaats de plant in de nieuwe pot en vul aan met Bio Potgrond. De potgrond vervolgens lichtjes aandrukken en begieten.

Tip: Leg een laagje Hydrokorrel op de bodem van elke pot voor een perfecte water/lucht-verhouding in de potgrond. Overtollig water zal in de poriën van de hydrokorrel dringen en wordt weer vrijgegeven als de plant het weer nodig heeft.

Contact