Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Substral Premium Potgrond Osmocote« 20l

 6,95
Aantal 2+    
Stuksprijs 6,49
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Universele potgrond Osmocote® 20l

  • Potgrond voor gebruik in huis en tuin
  • Tot 6 maanden lang voeding 
  • Voor zowel aanplanten als verpotten

Substral Premium potgrond Osmocote® 20l

Substral Premium Osmocote potgrond is een kant-en-klaar product dat door zijn nauwkeurig afgestemde structuur, waterhuishouding, zuurtegraad (pH), humusgehalte en een uitgebalanceerd pakket aan meststoffen met micronutriënten, uiterst geschikt is voor een optimale groei en bloei van al uw planten en gewassen.
Samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen beschikt deze potgrond over een groot vermogen om water vast te houden. Zo kan de plant langere tijd over voldoende water beschikken. Anderzijds blijft het mengsel los en luchtig van structuur zodat lucht makkelijk de plantenwortels blijft bereiken.
Uiterst geschikt voor het verpotten van kamerplanten, het vullen van bloempotten en bakken, voor bloemborders en voor het planten in volle grond.

Substral potgrond bevat de unieke en revolutionaire fibresmart-technologie.
De houtvezels zijn 100% natuurlijk en zuiver (niet van recyclage), en dragen bij tot de perfecte textuur voor een ideale drainage. Dit verzekert een optimale balans tussen lucht en water, zorgt voor sterke wortels en een vlotte groei van de plant.

Wat maakt deze potgrond zo uniek?
Deze potgrond bevat de gecontroleerde vrijkomende meststof Osmocote®. Osmocote® bestaat uit korrels, omhuld met een dun laagje. Daardoor komt de meststof geleidelijk vrij volgens de behoefte van de plant en de temperatuur. Osmocote® volgt exact het groeiritme van de plant. Bij warm weer komen meer voedingsstoffen vrij, bij koud weer minder. De toegevoegde Osmocote® voedt uw planten tot 6 maanden lang!

Ideale periode voor gebruik: maart tot en met juni, september tot en met november
 
Contact