Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Robotmaaiers

Gardena Robotmaaier: Stil, behendig en volledig automatisch

Met een Gardena robotmaaier gun je jezelf meer tijd om te genieten van je tuin en te ontspannen. Met meer dan 20 jaar ervaring en 95% klantentevredenheid is Gardena uitgegroeid tot een topmerk als het gaat op robotmaaiers. Deze robotmaaiers zijn steeds een stap voor op gebied van technologie t.o.v. hun concurenten. Zo kunnen ze al in alle weeromstandigheden het gras maaien zonder gebruik te moeten maken van regensensors. De Gardena Sileno+ maaiers zijn bovendien uitgerust met SensorControl-functie waardoor ze detecteren hoe snel het gras groeit en hoe frequent ze moeten maaien om het gras op perfecte lengte te houden. Deze maaiers houden je gazon het hele jaar door op ideale hoogte waardoor het gras in topconditie blijft, ook wanneer je niet thuis bent.

We hebben verschillende Gardena modellen in ons assortiment: een robotmaaier voor een kleine tuin is namelijk niet geschikt voor grote oppervlakten. Andersom zou het ook niet verstandig zijn om een zware robotmaaier voor grote tuinen te kopen wanneer je maar een kleine oppervlakte gazon hebt.

In 2018 kan je kiezen uit één van volgende promoties bij de aankoop van een Gardena Robotmaaier uit ons assortiment:
 
  • 100 euro cashback
  • Gratis installatie
  • Gratis garage

Voor meer informatie over deze actie kan je hier terecht. Heb je vragen over een robotmaaier? Of weet je niet welk model het beste geschikt is voor jouw tuin? Onze klantendienst staat voor je klaar! We geven spoedig antwoord op alle vragen over de Gardena robotmaaiers.
 
Er staan geen producten in deze categorie.
Contact