Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Felco 6 Snoeischaar voor tuin of wijnbouw

 54,74
Aantal 2+    
Stuksprijs 53,10
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Felco Snoeischaar nr. 6

  • Uiterst comfortabele snoeischaar met schokdemper
  • Bescherming van hand en pols dankzij de speciale  vorm
  • Bovenmes en geschroefd ondermes uit hoogwaardig gehard staal
  • Ideaal voor snoeien van (fruit)bomen, planten en kleinfruit
  • Top snoeischaar voor gebruik in de wijnbouw

Felco 6: Snoeischaar voor tuin en wijnbouw

Felco snoeischaar nr. 6 is net zoals alle Felco snoeischaren een waar staaltje vakwerk gegoten in een perfecte snoeischaar. Deze snoeischaar is uiterst comfortabel door zijn ideale vorm en de stootblokjes die schokdempend werken. Hierdoor kan je lang snoeien zonder last te krijgen aan hand, pols of gewrichten. Door de lichte, maar stevige handvaten met anti-slip bekleding ligt de Felco 6 snoeischaar ook lekker in de hand. Deze snoeischaar wordt voornamelijk gebruikt voor onderhoud van tuinen (planten, kleinfruit, fruit / sierbomen) of in de wijnbouw.

De handvaten zijn gesmeed uit licht aluminium waardoor het gewicht van de snoeischaar laag is gehouden (210g). Het bovenmes en ondermes is dan weer vervaardigd uit hoogwaardig gehard staal om zo langdurig scherp te blijven en nauwkeurig te kunnen snoeien. Bovendien heeft deze snoeischaar een gebogen bek om problemen met spieren en beenderen te beperken en het gebruiksgemak nog meer te verhogen. De messen hebben ook een inkeping waardoor je er dunne ijzerdraad mee kunt snijden, zonder het snijvlak te beschadigen. Als afsluiter hebben ze de Felco 6 ook voorzien van een sapgoot. Dit voorkomt  dat het snijblad van de snoeischaar blijft kleven na het snijden van "sappig" hout. Het sap wordt samen met ander afval na iedere knip afgevoerd wat heel veel tijd bespaard. Lengte snoeischaar: 195mm

Conclusie: Felco 6 snoeischaar is een must-have voor de echte tuinier of wijnbouw liefhebber. Dit model staat gekend om zijn comfortabel ontwerp, zijn gebruiksgemak en een scherpe snede.Felco 6: "Ergonomische snoeischaar met een hoog gebruiksgemak!"

Contact