Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

DCM Bumblebee Nest Hommelnest bestuiving tot 500m≤

 79,95
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

DCM Hommelnest  - Bumblebee Nest 500m²

  • Hommelnest voor een optimale bestuiving van fruit en bloemen
  • Bevat een 80 tal hommels die 3 maanden lang gaan bestuiven
  • Grotere opbrengst en mooiere vruchten

Waarom een hommelnest kopen?

Hommels worden al jaren speciaal gekweekt om bij professionele telers in serres/kassen losgelaten te worden om zo de teelt beter te bevruchten. Nu kan jij dit ook doen!
Hommels zorgen voor een optimale bestuiving en vruchtzetting bij planten (sierplanten, fruit,...) wat resulteert in een gullere oogst en planten die rijkelijker bloeien dan ooit tevoren! Deze doos met hommels is goed om een oppervlak van 500m² tot wel 3maanden lang te laten bestuiven.


DCM Bumblebee Nest - Hommelnest

Door dit hommelnest te kopen haal je een volwaardige kolonie hommels in de tuin die idaal is om te plaatsen in de buurt van een moestuin of boomgaard. Dit hommelnest bevat zo'n 80 tal hommels en dient geplaatst te worden uit volle zon en uit hevige regenval met de vliegopening naar het oosten. Opgelet: wel niet plaatsen in een serre. Rondom een serre is geen probleem.


DCM Bumblebee is een prepaid artikel dat niet rechtstreeks verzonden kan worden (vanwege de aard van het product) naar de consument, maar af te halen is in één van de honderden afhaalpunten (België & Nederland) van DCM Naturapy. 


Hoe een product bestellen ?

Na aankoop ontvangt U per mail een code, waarmee U het dichtstbijzijnde afhaalpunt kan kiezen in de DCM Naturapy Shop (België & Nederland).
Aangezien levende organismen slechts beperkt houdbaar zijn in hun verpakking, dienen de bestelde producten uiterlijk op de vermelde afhaaldatum afgehaald te worden. Breng de bevestiging van bestelling en het kassaticket mee als referentie voor uw afhaling. Levering aan huis is ook mogelijk mits betaling van € 3,95 transportkost.
 

Wanneer kan het afgehaald worden ?

Indien Uw bestelling via DCM Naturapy Shop ingegeven werd voor dinsdag 23u59m59s dan is de eerstvolgende zaterdag doorgaans de afhaaldatum (tenzij anders gekozen). Bestellingen via DCM Naturapy Shop ingegeven vanaf woensdag 00u00m00s krijgen de eerste zaterdag een week later als afhaaldatum.

Vragen omtrent bestelprocedure : +32(0) 53 80 66 95 (alle dagen muv donderdag & zondagnamiddag)
Technische & productvragen : DCM helpdesk : +32(0)14 25 73 57 (werkdagen 8-17u)
Contact