Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Marterverjager voor tuin of auto 200m

 64,95
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 63,00  61,70
Aantal

 Toevoegen aan wenslijst

Regenvaste marterverjager op geluid met bereik tot 200m²

  • Draadloze marterverjager voor het verjagen van steenmarters
  • Geschikt voor gebruik in tuin of in de buurt van auto of kippen
  • Maakt een ultrasoon geluid dat enkel storend is voor marters, vossen en reeën
  • Dit anti marter toestel is bestand tegen regen
  • Voorzien van grondpen om makkelijk te kunnen plaatsen in de tuin

Marters verjagen uit tuin met geluid

Bescherm je auto en kippen met deze ultrasone marterverjager

Ecostyle Marten Free is een krachtige marterverjager met een bereik tot wel 200m². Zo verjaag je alle steenmarters uit de tuin en houd je deze vervolgens weg. Marters staan erom gekend om de kabels van auto's kapot te bijten of kippen te doden in hun kippenhok- en ren. Dit regenvast anti-marter toestel beschermt de omgeving door een ultrasoon geluid te maken wanneer er iets voor de sensor beweegt. Dit geluid is uiterst onaangenaam voor marters en vossen waardoor het ideaal is om deze dieren weg te houden van je kippen en auto! Ecostyle Marten free werkt op basis van 4 LR6 alkaline batterijen (excl.) waardoor je geen stekker in de buurt moet hebben. De marterverjager is bovendien eenvoudig te plaatsen met de bijgeleverde grondpen.

Getest en uiterst doeltreffend gebleken!


Marters verjagen met ultrasoon toestel "Marten Free" van Ecostyle

De Ecostyle marterverjager werkt met behulp van een sensor zodat het ultrasone geluid enkel verspreid wordt wanneer nodig. Zo worden de marters (of vossen) steeds afgeschrikt wanneer ze in de buurt zijn van bv. je kippen of je auto. Door de steenmarters op deze manier steeds opnieuw te verjagen gaan ze uiteindelijk het beschermde oppervlak vermijden en heb je geen last meer van dit ongedierte!

Je plaatst het anti marter toestel op een plek met uitzicht op het te beschermen oppervlak. Als je weet van waar de steenmarters of vossen je domein betreden kan je de sensor zodanig plaatsen dat wanneer iets langs de "ingang" binnenkomt het ultrasone toestel afgaat en de ongewenste gasten verjaagt.
Contact