Door de enorme besteldrukte is de gemiddelde leveringstermijn langer dan U van ons gewend bent. Meer info over leveringstermijnen .

Meer dan 5000 tuinartikelen
Tuinapotheek met ecologische producten

Snelle levering aan huis
in België & Nederland

100% Veilig betalen via SSL
Snelle checkout

Actief sinds 1996
Klantendienst mèt product èn plantkennis

Scherpe prijzen
Omdat we elke dag vergelijken

Mierenbuffet 2 dozen + 20ml

 9,45
Aantal 2-4     5+    
Stuksprijs 9,17  8,98
Aantal

Mierenlokdoos voor het bestrijden van mieren

  • Makkelijk te plaatsen
  • Kan zowel in als rond de woning worden gebruikt
  • Pakt snel het mierenprobleem aan
  • 100% biologisch
  • Navulbaar

Ecostyle Mierenbuffet

Navulbare mierenlokdoos met de natuurlijke werkzame stof Spinosad voor de bestrijding van mieren rond de woning. De meegeleverde bevestingspinnen maken het bevestigen van de lokdoosjes op oneffen oppervlakken mogelijk.

Een stabiele opstelling is belangrijk voor een efficiënt gebruik van het lokaas. Spinosad wordt biologisch geproduceerd door de in de natuur voorkomende bodembacterie “Saccharopolyspora spinosa”. Spinosad bestaat uit een mengsel van stoffen die het product zijn van een gistingsproces van deze bodembacterie. Spinosad wordt in het milieu snel afgebroken onder invloed van zonlicht en/of door het bodemleven. De lokdozen zijn voor meermalig gebruik bestemd en helpen zo afval te vermijden.
 

Toepassing
Het product wordt door de werksters van de mierenvolken gretig opgenomen en naar het nest overgebracht. Door het voederen van het lokaas aan werksters, larven en de koningin binnenin het mierennest wordt het ganse mierenvolk uitgeroeid. Na ca. 1 week is het mierennest volledig verdwenen. Na reiniging kunnen de lokdozen opnieuw gebruikt worden op andere plaatsen.

toelatingsnr: BE2014-0033 

Gebruik gewasbeschermingsmiddelen en biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.
Contact